Βελανιδιά 10ml

Τιμή e-shop:
€ 39,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2578
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση France
Βάρος 10 ml
Ονομασία evernia prunastri
Το αιθέριο έλαιο της Βελανιδιάς προέρχεται από ένα είδος βρύων ή λειχήνων, με την επιστημονική ονομασία Evernia prunastri, που αναπτύσσεται στα κλαδιά του δέντρου. Η παραγωγή του γίνεται αρχικά με τη μέθοδο της εκχύλισης και στη συνέχεια με τη μέθοδο της απόσταξης σε κενό. Το αιθέριο έλαιο της Βελανιδιάς έχει ένα ξεχωριστό, ξυλώδες και ελαφρώς γλυκό άρωμα. Παράγεται από ελάχιστες χώρες στον κόσμο με βασική εξαγωγό χώρα τη Γαλλία.

Οι ιθαγενείς της Αμερικής χρησιμοποιούσαν αυτό το φυσικό εκχύλισμα εδώ και εκατοντάδες χρόνια, για την ταχύτερη επούλωση των πληγών και την αντιμετώπιση των ασθενειών του αναπνευστικού συστήματος. Η δράση του είναι πολύ απότελεσματική για εκείνους που πάσχουν από ασθένειες όπως η βρογχίτιδα, η λαρυγγίτιδα, το άσθμα, ο βήχας κ.α. Προσφέρει ανακούφιση από τα δυσάρεστα συμπτώματα των λοιμώξεων του αναπνευστικού, λειτουργώντας ως απόχρεμπτικό. Σε αντίθεση όμως με τα περισσότερα απόχρεμπτικά, δεν προκαλεί υπνηλία γιατί δρα με ένα απόλυτα φυσικό τρόπο. Το έλαιο Βελανιδιάς έχει επίσης έντονη καταπραϋντική δράση σε όλο τον οργανισμό. Συστήνεται για προβλήματα υγείας, όπως η δυσπεψία, οι ερεθισμοί λόγω δυσκοιλιότητας και οι φλεγμονές του πεπτικού συστήματος. Προσφέρει ανακούφιση από τις πληγές και τους ερεθισμούς στον οισοφάγο, το στομάχι και τα έντερα, που προκλήθηκαν λόγω της οξύτητας των τροφών ή μετά τη λήψη κάποιας βλαβερής ουσίας.

Οι αντισηπτικές ιδιότητες του ελαίου της Βελανιδιάς είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για την ταχύτερη επούλωση των πληγών του δέρματος και την απόφυγή των μολύνσεων. Σε αντίθεση με το ιώδιο, δεν δίνει την αίσθηση καψίματος και διαθέτει μια γλυκιά φυσική μυρωδιά. Το αιθέριο έλαιο Βελανιδιάς χρησιμοποιείται ως συστατικό σε αρώματα, σαπόύνια, προϊόντα περιποίησης μαλλιών και πολλά άλλα καλλυντικά προϊόντα, καθώς συνδυάζει την προστασία από τα μικρόβια με την ενυδατική φροντίδα του δέρματος.

Το αιθέριο έλαιο Βελανιδιάς συνδυάζεται καλά με Κυπαρίσσι, Γεράνι, Λεβάντα, Νερολί και Πατσουλί.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Κορίανδρος Πόσιμος 10ml Terpenic Labs coriandrum savitium
€ 12,90
Μάραθος Γλυκός 10ml Terpenic Lab foeniculum vulgare mill
€ 11,90   € 9,90
Πατσουλί 10ml pogostemon cablin
€ 8,60   € 5,90
Αγγλική Λεβάντα 10ml Ancient Wisdom
€ 9,90
Μανταρίνι Πράσινο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs Citrus nobilis
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή