Ευκάλυπτος Λεμόνι Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2584
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Australia
Βάρος 10 ml
Ονομασία eucalyptus citridora
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431900725
Το αιθέριο έλαιο Ευκαλύπτου Λεμονιού (Eucalyptus citriodora) προέρχεται από μια ποικιλία δέντρων Eυκαλύπτου που καλλιεργούνται σε πολλά μέρη του κόσμου (Νότια Ευρώπη, Κεντρική Αμερική, Αυστραλία, κ.α). Το άρωμά του μοιάζει με το άρωμα του λεμονιού αλλά είναι πιο γλυκό και ήπιο. Το έλαιο αυτό εξάγεται από τα φύλλα και το φλοιό του δέντρου, με την τεχνική της απόσταξης ατμού. Χρησιμοποιείται συχνά στην αρωματοποιία αλλά κυρίως, είναι ιδιαίτερα γνωστό για τη χρήση του σε εντομοαπωθητικά προϊόντα.

Το αιθέριο έλαιο του Ευκαλύπτου Λεμονιού χρησιμοποιείται συχνά για την ανακούφιση συμπτωμάτων όπως η καταρροή, ο βήχας, ο πυρετός και συμβάλλει αποτελεσματικά στη θεραπεία ασθένειών όπως τα κρυολογήματα, η γρίπη, η βρογχίτιδα και η ιγμορίτιδα. Μπορεί επίσης να προστεθεί σε μια λοσιόν για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της κακής κυκλοφορίας του αίματος καθώς και στην ανακούφιση των μυϊκων πόνων και των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας.

Το άρωμα του Ευκαλύπτου Λεμονιού επιδρά και σε ψυχοσωματικό επίπεδο. Καταπραΰνει το νευρικό σύστημα και ηρεμεί το νου. Το φρέσκο και γήινο άρωμά του προάγει τη συναισθηματική διαύγεια και τη διάθεση της αποκάλυψης και της αλλαγής σε διαφόρους τομείς της ζωής όπως είναι τα επαγγελματικά, οι προσωπικές σχέσεις κ.α.

Το αιθέριο έλαιο Ευκαλύπτου Λεμονιού συνδυάζεται καλά με Κέδρο, Σιτρονέλλα, Τζίντζερ, Λεβάντα, Λεμόνι, Λιβάνι, Δυόσμο και Τεϊόδεντρο.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.


Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

Δείτε επίσης

Κυπαρίσσι Άγριο (Άρκευθος-Juniperberry) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Juniperus communis
€ 8,90   € 5,90
Μάραθος Γλυκός 10ml Terpenic Lab foeniculum vulgare mill
€ 11,90
Om Synergy 5ml Terpenic Labs
€ 4,90
Μάραθος Πικρός Πόσιμος 10ml Terpenic Labs foeniculum vulgare
€ 11,90
Πεύκο (Pine) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body pinus sylvestris
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή