Ρίγανη Ανθόνερο 100ml Nature & Body

€ 3,90 € 2,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5280
Είδος Ανθόνερα
Ονομασία oreganum vulgare hirtum
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902880
Το ανθόνερο ρίγανης είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, 100% φυσικό απόσταγμα από το αιθέριο έλαιο ρίγανης (origanum vulgare), ενός από τα σημαντικότερα, λόγω των πολύτιμων συστατικών του ελαίων, το οποίο διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και αντικαρκινικές- για ορισμένες μορφές καρκίνου- ιδιότητες. Η πρώτη ύλη είναι βιολογική και προέρχεται από αυτοφυή ρίγανη της περιοχής του Πωγωνίου Ιωαννίνων και η απόσταξη πραγματοποιείται με απόλυτα προσεγμένο και εξειδικευμένο τρόπο.

Το ανθόνερο ρίγανης είναι ευεργετικό και ασφαλέs για τον οργανισμό. Διαθέτει ισχυρές βακτηριοκτόνες , αντιμυκητιακές και αντισπασμωδικές ιδιότητες. Θεραπεύει τις πληγές του στόματος, δρα ενάντια στις φλεγμονές ούλων και δοντιών (μέσω στοματικών πλύσεων), ενώ ενδείκνυται και για γαργάρες σε περιπτώσεις αμυγδαλίτιδας η φαρυγγίτιδας, αλλά και για την ανακούφιση του βρογχικού άσθματος, της ιγμορίτιδας, του έρπητα κλπ. Επιπλέον, επιδεικνύει και σημαντική καλλυντική δράση.

Ρίξτε μερικές σταγόνες στην κρέμα σώματος, για δράση κατά της κυτταρίτιδας, στην κρέμα ημέρας, για να καταπολεμήσετε την ακμή και το έκζεμα, αλλά και απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής, για δράση κατά της τριχόπτωσης. Πωλείται σε συσκευασία των 100ml.

Δείτε επίσης

Λεβάντα Ανθόνερο 1Lt Βοῒου Κοζάνης Lavandula angustifolia
€ 24,90
Αμαμελίδα Ανθόνερο 1lt Hamamelis virginiana
€ 23,90   € 19,90
Λεβάντα Ανθόνερο Οργανικό 100ml Aetheleon Lavandula angustifolia
€ 14,90
Χαμομήλι Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body anthemis nobilis
€ 3,90
Μελισσόχορτο Bio 100ml Life secrets melissa officinalis
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή