Μείγμα Συγκέντρωσης ''Hemingway Estival'' 30ml Terpenic Labs

Τιμή e-shop:
€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7371
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 30 ml
Κατασκευαστής Terpenic Labs
Προέλευση Spain
Barcode 8436553168461
Βελτιώστε τα επίπεδα συγκέντρωσης, αλλά και τη διάθεσή σας με το ξεχωριστό μείγμα, αιθέριων ελαίων Sinergia Hemingway Estival της εταιρίας Terpenic.

Βασισμένη σε αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών και φυσικά βοτανικά αρώματα, η υπέροχη συνέργεια Hemingway αποπνέει δροσιά και ζωντάνια, ενώ η φρέσκια, σπιρτόζικη ευωδιά της, ξυπνάει μέσα μας τη χαρά και την αισιοδοξία.

Τα αιθέρια έλαια Λεμόνι, Λάιμ και Περγαμόντο καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και προάγουν τη χαρά, τη θετική σκέψη και την ευεξία, ενώ ο Δυόσμος, ο Βασιλικός, η Μέντα και το Cajeput χαρίζουν φρεσκάδα και δροσιά, βοηθώντας παράλληλα στην αποφυγή αρνητικών σκέψεων και στη βελτίωση της συγκέντρωσης.

Το Hemingway περιέχει: Λεμόνι, Λάιμ, Περγαμόντο, Δυόσμο, Βασιλικό, Μέντα και Cajeput.

Χρήση: Προσθέστε νερό στο δοχείο του διαχύτη και ρίξτε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο Hemingway Sinergia: 5 σταγόνες εάν θέλετε ήπιο άρωμα ή 10 σταγόνες εάν θέλετε πιο έντονο άρωμα. Ενεργοποιήστε και απολαύστε την ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Αποκλειστικό προϊόν για διαχύτες αρωματικών ελαίων.

Προφυλάξεις: Κρατήστε το μακριά από παιδιά.
Όλα τα προιόντα Terpenic Labs είναι 100% αγνά, πιστοποιημένα με τη σφραγίδα Chemotyped Essential Oil από την Organic Agriculture.

Δείτε επίσης

Μανταρίνι Πράσινο 10ml Aroflora citrus reticulata blanco
€ 8,90
Γιασεμί 5% σε Σταφυλέλαιο 10ml jasminum officinale
€ 8,90
Ελεμί 10ml canarium luzonicum
€ 14,90
Νέρολι 10ml by Ancient Wisdom citrus aurantium
€ 89,90
Επιστροφή στην κορυφή