Long Drive Μείγμα Grapefruit/Tangerine and Lime 10ml Ancient Wisdom

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8291
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5055796534135
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση United Kingdom
Η οδήγηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.. Η καθημερινή οδήγηση είναι όμως συχνά πολύ κουραστική, ιδιαίτερα σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος ή κατά τη διάρκεια μεγάλων οδικών ταξιδιών που εκτείνονται μέχρι αργά τη νύχτα.

Για τις περιπτώσεις αυτές μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου είναι το μόνο που χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε το αυτοκίνητό σας σε μια ήρεμη όαση και να απολαμβάνετε τον χρόνο σας πίσω από το τιμόνι περισσότερο για το ταξίδι και όχι μόνο για τον προορισμό.

Αιθέριο έλαιο για διαχύτες αυτοκινήτων Long Drive με την υπογραφή της Ancient Wisdom. Μία ξεχωριστή αρωματική συνέργια που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση βασισμένη σε αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, όπως μανταρίνι, γκρέιπφρουτ και λάιμ.

Το μανταρίνι (Citrus reticulata) είναι ένα χαλαρωτικό αιθέριο έλαιο με γλυκό, φρέσκο άρωμα. Είναι ένα εξαιρετικό λάδι που καταπολεμά αποτελεσματικά την περιστασιακή νευρική ευερεθιστότητα, βοηθά στην αναζωογόνηση του πνεύματος και δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας. Επιπλέον, συμβάλλει στην απέκκριση τοξικών και επιβλαβών ουσιών από το σώμα, ενώ αυξάνει και την ικανότητα συγκράτησης οξυγόνου στα ερυθροκύτταρα, αναζωογονώντας και καθαρίζοντας το αίμα. Τέλος, καταπραΰνει όλους τους τύπους φλεγμονών στα συστήματα οργάνων του σώματος.

Το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ (Citrus paradisi), έχει σημαντικές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Προερχόμενο από τη φλούδα του φρούτου με απόσταξη με ατμό, συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση του στρες, την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, καθώς και την αύξηση της ενέργειας και την ενίσχυση της διάθεσης.

Το αιθέριο έλαιο λάιμ λαμβάνεται από τη φλούδα ή /και ολόκληρο το ώριμο φρούτο του φυτού Citrus aurantifolia, γνωστό και ως μεξικάνικο ή δυτικό ινδικό λάιμ με απόσταξη με ατμό. Έχει έντονη μυρωδιά εσπεριδοειδών που φτιάχνει αμέσως τη διάθεση και μας προσφέρει γαλήνη και ψυχική ευεξία, ανακουφίζοντας από το άγχος, την απάθεια και την κατάθλιψη.
Διάχυση: Χρησιμοποιήστε 3-4 σταγόνες στον διαχύτη της επιλογής σας.
Να φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, προστατευμένο από το φως, καθώς και σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Χώρα προέλευσης: Η.Π.Α.

Δείτε επίσης

Μαύρο Πιπέρι Bio 5ml Πόσιμο Terpenic Labs piper ni grum
€ 9,90
Briz Synergy 5ml Terpenic Labs
€ 4,90
Γεράνι Ρόδο (Rose Geranium) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body pelargonium rosa
€ 12,90
Μαύρο Πιπέρι (Black Pepper) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body piper ni grum
€ 47,60
Δεντρολίβανο (Rosemary) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body rosmarinus officinalis
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή