Τεϊόδεντρο Βιολογικό (Teatree) 10ml Ancient Wisdom

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8313
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία melaleuca alternifolia
Προέλευση Australia
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5055796562343
Αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου Τεϊόδεντρου με την υπογραφή της εταιρείας Ancient Wisdom.

Περιζήτητο για την καταπολέμηση των φλεγμονών και των μολύνσεων πριν από την ανακάλυψη των αντιβιοτικών, το Τεϊόδεντρο σήμερα επανακάμπτει, προσφέροντας λύσεις σε όσους αναζητούν έναν πιο φιλικό τρόπο να προστατέψουν τον οργανισμό τους, αλλά και το περιβάλλον τους από τα βακτήρια, τους μύκητες και τους ιούς.

Το Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρου εξάγεται με απόσταξη ατμού από τα κλαδιά και τα φύλλα του δέντρου Melaleuca Alternifolia, το οποίο φύεται στη βορειοανατολική ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία. Το έλαιο Τεϊόδεντρου αναδύει ένα γήινο, φρέσκο, ξυλώδες άρωμα και συνδυάζεται με μεσογειακά αιθέρια έλαια όπως η Κανέλα, το Γεράνι, η Λεβάντα, το Λεμόνι, το Δενδρολίβανο και το Θυμάρι δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

Το Αιθέριο Έλαιο Τεϊόδεντρου έχει πολύτιμες χαλαρωτικές, αντισηπτικές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, για αυτό και στην εποχή μας χρησιμοποιείται σε φάρμακα και πολλά προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Ανακουφίζει από την συμφόρηση, το κοινό κρυολόγημα, τον βήχα και την γρίπη. Είναι ιδανικό για τη θεραπεία της ακμής, της πιτυρίδας, των κολπικών λοιμώξεων, των αιμορροΐδων και των ηλιακών εγκαυμάτων.

Επιπλέον καταπραΰνει τους πόνους των μυών και τους τραυματισμούς των αρθρώσεων. Επίσης, αυξάνει την εφίδρωση και προωθεί την απομάκρυνση αλάτων και τοξινών, όπως το ουρικό οξύ, ενώ συγχρόνως καθαρίζει τους πόρους του δέρματος και περιορίζει την εμφάνιση δερματολογικών προβλημάτων, όπως η ακμή, η δερματίτιδα και η ξηροδερμία.

Προφυλάξεις
Πιθανή ευαισθησία του δέρματος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά και κατοικίδια. Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, το εσωτερικό των αυτιών και τις ευαίσθητες περιοχές.

Δείτε επίσης

Γλυκάνισος Bio Πόσιμος 10ml Terpenic Labs illicium verum
€ 8,90
Μαϊντανός (Parsley) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body petroselinum sativum
€ 14,90
Μανταρίνι (Mandarin) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body Citrus nobilis
€ 19,60
Τεϊόδεντρο (Tea Tree) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body melaleuca alternifolia
€ 12,00
Επιστροφή στην κορυφή