Λεμονόχορτο Βιολογικό (Lemongrass) 10ml Ancient Wisdom

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8314
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Προέλευση India
Ονομασία cymbopogon citratus
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5055796562442
Χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές γαλήνης και αναζωογόνησης με το αιθέριο έλαιο Λεμονόχορτο της εταιρείας Ancient Wisdom.

Το λεμονόχορτο ή choomana pool είναι φυτό εγγενές στην Ινδία.
Το Αιθέριο Έλαιο Λεμονόχορτου εξάγεται με απόσταξη με ατμό, από τα φρέσκα ή μερικώς αποξηραμένα φύλλα του φυτού Cymbopogon citratus («ελαιόχορτο).
Στην Αγιουρβέδα, την αρχαία παραδοσιακή τέχνη της θεραπείας είναι γνωστό και ως Indian Verbena ή Indian Melissa oil, και χρησιμοποιείται για τη μείωση του πυρετού και τη θεραπεία των μολυσματικών ασθενειών. Το δροσιστικό, όξινο άρωμά του δημιουργεί θετικά συναισθήματα και καθιστά ελκυστικές τις συνέργιες στις οποίες συμμετέχει..

Το Αιθέριο Έλαιο Λεμονόχορτου διαθέτει αντισηπτικές, αποτοξινωτικές, αντιικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα και ανακουφίζει από το jet lag, τον πονοκέφαλο, την πνευματική κόπωση και το στρες. Συμβάλλει αποτελεσματικά στην ενίσχυση του νευρικού συστήματος, την αύξηση των αδενικών εκκρίσεων και την καταπολέμηση των μυϊκών πόνων. Η χρήση του είναι ιδανική για τη θεραπεία της κολίτιδας, της δυσπεψία, της γαστρεντερίτιδας και άλλων στομαχικών λοιμώξεων.

Το αιθέριο έλαιο του Λεμονόχορτου αποτελεί μία εξαιρετική βάση, η οποία είναι κοινή για πολλά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Καθαρίζει το λιπαρό δέρμα και μειώνει την υπερβολική εφίδρωση. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του καταπραΰνουν τα δερματικά εξανθήματα και τους ερεθισμούς της επιδερμίδας.

Λόγω του όξινου αρώματός του θεωρείται φυσικό εντομοαπωθητικό και αποσμητικό. Δύναται επίσης να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση ψύλλων και τσιμπουριών από το κατοικίδιό σας.

Προφυλάξεις
Πιθανή ευαισθησία του δέρματος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, το εσωτερικό των αυτιών και τις ευαίσθητες περιοχές.

Δείτε επίσης

Μαύρο Πιπέρι Bio 5ml Πόσιμο Terpenic Labs piper ni grum
€ 9,90
Ρόδο (Rose) 5% σε Σταφυλέλαιο Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body rosa centifolia
€ 8,90
Γεράνι Bourbon Πόσιμο 10ml Terpenic Labs
€ 27,90
Πεύκο (Pine) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body pinus sylvestris
€ 15,60
Καρότο (Carrot Seed) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body daucus carota
€ 11,90
Επιστροφή στην κορυφή