Ευκάλυπτος Βιολογικός (Eucalyptus) 10ml Ancient Wisdom

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8321
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Ονομασία Cupressus sempervirens
Barcode 5055796562350
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση Sri Lanka
Αφεθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου Ευκαλύπτου με την υπογραφή της Ancient Wisdom και χαρίστε στον εαυτό σας την προστασία, την υγεία και φροντίδα που σας αξίζει.
Το Αιθέριο Έλαιο Ευκαλύπτου λαμβάνεται από απόσταξη με ατμό των φύλλων και των κλαδιών του δέντρου Eucalyptus Globulus, δέντρου εγγενούς της Αυστραλίας. Ιστορικά ο ευκάλυπτος χρησιμοποιήθηκε από τους ιθαγενείς της ηπείρου ως αντισηπτικό, ως ιάμα για το κρυολόγημα, την ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση, τις αναπνευστικές δυσκολίες, τις λοιμώξεις και τους πόνους. Το φρέσκο και ξυλώδες άρωμά του συνδυάζεται με τα αιθέρια έλαια λεβάντας και λεμονιού δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

Στην αρωματοθεραπεία ο ευκάλυπτος λέγεται ότι προάγει τη δράση, τη ζωτικότητα και την ενέργεια. Για τις θεραπευτικές και αρωματικές του ιδιότητες θεωρούνταν από τους αρχαίους πολυτιμότερος και από τον χρυσό. Το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου διαθέτει αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, στυπτικές, αποχρεμπτικές και απολυμαντικές ιδιότητες. Καταπολεμά τα αναπνευστικά προβλήματα και ανακουφίζει από τον πονόλαιμο, το άσθμα, τον βήχα, την ρινική συμφόρηση, την βρογχίτιδα και την ιγμορίτιδα. Επιπλέον καταπραΰνει τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων ενώ μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα, βοηθώντας στην επούλωση πληγών, εγκαυμάτων, ελκών και τσιμπημάτων εντόμων.

Προέλευση: Σρι Λάνκα

Προφυλάξεις
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, το εσωτερικό των αυτιών και τις ευαίσθητες περιοχές. Το Αιθέριο Έλαιο Το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση, να συμβουλεύεστε πάντα έναν εξουσιοδοτημένο ιατρό όταν το χρησιμοποιείτε ως φάρμακο υγείας.

Δείτε επίσης

Ευκαλύπτος 12ml Αmygdalea eucalyptus globulus
€ 9,90
Περγαμόντο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs citrus bergamia
€ 14,90
Ελίχρυσος (Everlasting) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body helichrysum angustifolia
€ 79,00
Μέντα Πόσιμη 5ml Terpenic Labs Mentha Piperita
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή