Λεμόνι Βιολογικό (Lemon) 10ml Ancient Wisdom

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8323
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Προέλευση Italy
Ονομασία citrus limonum
Εταιρεία Ancient Wisdom
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Barcode 5055796562398
Το Λεμόνι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εσπεριδοειδή στον κόσμο. Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού (Citrus Limonum) είναι εγγενές στην Ινδία και στην Κίνα και προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη της ακατέργαστης φλούδας του λεμονιού. Οι αντισηπτικές του ιδιότητες και το ευδιάκριτο, αναζωογονητικό άρωμά του, το καθιστούν ένα μοναδικό συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία, ως φαρμακευτικό προσθετικό, στην παρασκευή αρωμάτων, κεριών, προϊόντων προσωπικής φροντίδας και καλλυντικών. Συνδυάζεται με αιθέρια έλαια όπως η Λεβάντα, ο Ευκάλυπτος, το Γεράνι, ο Μάραθος, το Χαμομήλι, το Τριαντάφυλλο, το Μανταρίνι δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

Το αιθέριο έλαιο Λεμονιού διαθέτει αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και αντι-ιικές ιδιότητες. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες το καθιστά ένα εξαιρετικό φάρμακο για το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς αυξάνει τα λευκά αιμοσφαίρια και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Χρησιμοποιείται επίσης στη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων του αναπνευστικού και πεπτικού συστήματος όπως η δυσπεψία, η οξύτητα του στομάχου και η δυσκοιλιότητα. Επιπλέον βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση, αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα και συμβάλλει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, του στρες και της κόπωσης. Τέλος, συμβάλλει στη μείωση της λιπαρότητας του δέρματος και στη θεραπεία της ακμής ενώ συγχρόνως χρησιμοποιείται το ίδιο αποτελεσματικά στο τριχωτό της κεφαλής αποτελώντας ένα φυσικό τονωτικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Προέλευση: Ιταλία

Προφυλάξεις
Πιθανή ευαισθησία του δέρματος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Για χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, το εσωτερικό των αυτιών και τις ευαίσθητες περιοχές. Σε περίπτωση καρδιακής νόσου αποφύγετε την χρήση, διότι μπορεί να προκαλέσει ταχυκαρδίες.

Δείτε επίσης

Πεύκο (Pine) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body pinus sylvestris
€ 4,90   € 3,90
Μαντζουράνα (Marjoram) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body origanum majorana
€ 7,90
Πατσουλί (Patchouli) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body pogostemon cablin
€ 37,90   € 27,60
Επιστροφή στην κορυφή