Καλύτερος Ύπνος (Insomnia Blend) 10ml Nature & Body

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 3011
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903832
Προέλευση United Kingdom
Το Insomnia Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την καταπολέμηση της αυπνίας αλλά και τη βελτίωση της ποιότητας του νυχτερινού ύπνου.

Το Insomnia Blend μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στα μενταγιόν αρωματοθεραπείας (aromatherapy pendants) ή και ως ενεργό συστατικό για ένα έλαιο μασάζ. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους αισθάνονται πως οι λίγες ώρες ύπνου ή η κακή ποιότητα ύπνου επηρεάζει την απόδοση τους στην εκτέλεση της εργασίας και των καθημερινών τους δραστηριοτήτων. Η βελτίωση του ύπνου συμβάλει στην αντιμετώπιση της ψυχοσωματικής κόπωσης, στην επανάκτηση της πνευματικής διαύγειας και στην ενδυμάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το Insomnia Blend στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Τη Λεβάντα που θεωρείται πως καταπολεμά την ένταση και τη θλίψη φέρνοντας χαλάρωση και ηρεμία, τη Μαντζουράνα που θεωρείται κατάλληλη για τις αϋπνίες και για ελαφριές μορφές κατάθλιψης, τη Βετιβέρια που καταπολεμά τη νευρικότητα και το stress και τη Βαλεριάνα η οποία θεωρείται πως έχει έντονα αγχολυτική και ήπια κατασταλτική δράση.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Insomnia Blend απλά ρίξτε 3-4 σταγόνες στον αρωματιστή σας ή 1-2 σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας σας 1-2 ώρες πριν την ώρα του ύπνου (π.χ. την ώρα που βλέπετε τηλεόραση ή διαβάζετε). Εναλλακτικά ρίξτε 1-2 σταγόνες από το Insomnia Blend σε ένα βαμβάκι ή χαρτομάντηλο το οποίο θα τοποθετήσετε κάτω από το μαξιλάρι σας. Μπορείτε να παρασκευάσετε και ένα λάδι σώματος χρησιμοποιόντας ως βάση το Αμυγδαλέλαιο.

Η αναλογία του Insomnia Blend στο αμυγδαλέλαιο θα πρέπει να είναι 2,0%, δηλαδή 40 σταγόνες του μείγματος σε 100ml αμυγδαλέλαιου. Το λάδι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για χαλαρωτικό μασάζ σώματος ή για επάλειψη μικρής ποσότητας στους καρπούς και τους κροτάφους πριν από τον ύπνο. Κάθε μπουκάλι των 10ml περιέχει περίπου 200 σταγόνες.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε το Insomnia Blend με το πολύ αποτελεσματικό βάμμα βοτάνων για την αϋπνία Sleep Well.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή