Χαμομήλι Ανθόνερο Naturally Thinking 100ml

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1520
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Προέλευση England
Ονομασία anthemis nobilis
Το ανθονερο Χαμομηλιού (Anthemis Nobilis) είναι το καθαρό, απεσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου έλαιου του χαμομηλιού (Roman Chamomile).

Το ανθονερο Χαμομηλιού αποτελεί ιδανικό καταπραϋντικό για ερεθισμένες επιδερμίδες. Χρησιμοποιείται συνήθως στη περιποίηση του προσώπου (make up remover, face cleanser and toner). H ήπια και ευεργετική δράση του το καθιστά απόλυτα κατάλληλο για την περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας (ερεθισμοί από τη πάνα ή από ρούχα, περιπτώσεις που το βρέφος έχει συγκαεί κτλ.). Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας - σε πολύ ξηρές επιδερμίδες συνιστούμε την ανάμιξη του με ανθονερο λεβαντας (Lavender) για καλύτερα μεσοπρόθεσμα αποτελέσματα.

Το ανθονερο χαμομηλιού είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την χαλάρωση σώματος και νου. Χρησιμοποιείστε το στη μπανιέρα ή στο μαξιλάρι σας (μικρή ποσότητα σε ένα πανάκι) κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι αποτελεσματικό ακόμη και για τα κατοικίδια - βάλτε μία μικρή ποσότητα στο λουράκι του σκύλου σας πριν από την επίσκεψη στο κτηνίατρο.

Όλα τα ανθονερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ανθοιαμάτων.

Δείτε επίσης

Ροδόνερο Βοῒου Κοζάνης Kozaniroses 200ml rosa centifolia
€ 7,90
Άγρια Λεβάντα Ανθόνερο 150ml by IkariaNature lavandula stoechas
€ 7,90
Ρίγανη Ανθόνερο 100ml oreganum vulgare hirtum
€ 3,90 € 24,90
Μελισσόχορτο Βοῒου Κοζάνης 200ml melissa officinalis
€ 7,90
Μέντα Ανθόνερο 150ml by IkariaNature
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή