Γεράνι Ανθόνερο Naturally Thinking 100ml

€ 5,90
€ 24,90Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1521
Είδος Ανθόνερα
Προέλευση Egypt
Ονομασία pelargonium graveolens
Το ανθονερο Γερανιού (Pelargonium Graveolens) είναι το καθαρό, απεσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου έλαιου του γερανιού (Egyptian Geranium).

Το ανθονερο Γερανιού αποτελεί ιδανικό ρυθμιστή των ορμονών της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται συνήθως στη περιποίηση του προσώπου εφήβων. Βοηθάει στη μείωση της λιπαρότητας του δέρματος και στην αποκατάσταση της φυσιολογικής ροής σμηγματος. Ανεξαρτήτου ηλικίας, το ανθονερο γερανιού είναι κατάλληλο για τις πολύ λιπαρές επιδερμίδες καθώς επαναφέρει την ισορροπία. Συνιστούμε την ανάμιξη του με ανθονερο λεβαντας (Lavender) για καλύτερα μεσοπρόθεσμα αποτελέσματα (η λεβαντα έχει καταπραϋντική δράση).

Όλα τα ανθονερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ανθοιαμάτων.

Δείτε επίσης

Αγριο Φασκόμηλο Ανθόνερο από Κίτσος salvia officinalis
€ 4,90
Χαμομήλι Οργανικό Ανθόνερο anthemis nobilis
€ 3,90
Κέδρος Βοῒου Κοζάνης 200ml juniperus virginiana
€ 7,90
Μέντα Ανθόνερο Naturally Thinking 100ml Mentha Piperita
€ 5,90
Ευκάλυπτος Ανθόνερο 100ml eucalyptus globulus
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή