Άγριο Κυπαρίσσι Ανθόνερο Naturally Thinking 100ml

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1522
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία Juniperus communis
Το ανθονερο Αγριοκυπάρισσου είναι το καθαρό, απεσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου έλαιου του αγριοκυπάρισσου (Juniperberry).

Το ανθονερο Αγριοκυπάρισσου αποτελεί ιδανικό μέσο εξάλειψης των τοξινών της επιδερμίδας. Συμβάλει αποφασιστικά στην αναζωογόνηση και στην αποκατάσταση των φυσικών συστατικών του δέρματος. Χρησιμοποιήστε το σε περιπτώσεις που η επιδερμίδα φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένη και δείχνει να έχει χάσει τη φυσική της λάμψη. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας - δεν συνιστούμε να χρησιμοποιείται μόνο του, λόγω της έντονης μυρωδιάς του. Αναμείξτε το με ανθονερο πορτοκαλιού για καλυτερα αποτελεσματα.

Όλα τα ανθονερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ανθοιαμάτων.

Δείτε επίσης

Κέδρος Βοῒου Κοζάνης 200ml juniperus virginiana
€ 7,90
Άγριο Φασκόμηλο Ανθόνερο 100ml salvia pomifera
€ 3,90
Λεβάντα Ανθόνερο Yfantia Terra 100ml Lavandula angustifolia
€ 4,90
Ρίγανη Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Aetheleon
€ 10,90
Αμαμελίδα Ανθόνερο 1lt Hamamelis virginiana
€ 23,90   € 19,90
Επιστροφή στην κορυφή