Υλάνγκ Υλάνγκ Ανθόνερο

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1542
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Προέλευση Comores
Ονομασία Cananga odorata
Το ανθονερο Υλάνγκ Υλάνγκ είναι το καθαρό, απεσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου έλαιου του υλάνγκ υλάνγκ (Cananga Odorata).

Το ανθόνερο Υλάνγκ Υλάνγκ έχει ένα βαθύ εξωτικό χαρακτηριστικό άρωμα. Είναι ειδικό στο να ρυθμίζει τα επίπεδα σμήγματος του δέρματος φέρνοντας ισορροπία. Αυτό το καθιστά ιδανικό είτε για λιπαρές είτε για ξηρές επιδερμίδες. Ταυτόχρονα όταν αναμιχθεί με άλλα ανθόνερα τα ενισχύει σημαντικά σε άρωμα και αποτελεσματικότητα. Η ιδιότητα του αυτή, είναι πολύ σημαντική σε περιπτώσεις που το προσθέσουμε σε βάσεις κρέμας ή λοσιόν.

Όλα τα ανθονερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ανθοιαμάτων.

Δείτε επίσης

Ροδόνερο Βοῒου Κοζάνης 1lt rosa damascena
€ 24,90
Κρίταμος Ανθόνερο 150ml by IkariaNature crithmum maritimum
€ 7,90   € 4,90
Φασκόμηλο Ανθόνερο 100ml Aetheleon
€ 10,90
Ελίχρυσος Ανθόνερο 150ml by IkariaNature
€ 7,90
Άγριο Φασκόμηλο Ανθόνερο salvia pomifera
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή