Ευκάλυπτος Ανθόνερο 100ml

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2104
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas (Corinthia)
Ονομασία eucalyptus globulus
Το ανθονερο Ευκάλυπτου είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου έλαιου του Eυκάλυπτου (Eucalyptus Globulus).

Το ανθόνερο Ευκάλυπτου έχει ένα δροσερό διαπεραστικό χαρακτηριστικό άρωμα. Όπως και το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείτε συχνά σε προϊόντα για την καταπολέμηση του άσθματος, του βήχα, της ιγμορίτιδας, και μόνο του για να καταπολεμήσει δερματικές μολύνσεις ενώ είναι ιδανικό για να ανοίγει τους πόρους στη σάουνα.

Ταυτόχρονα όταν αναμιχθεί με άλλα ανθόνερα τα ενισχύει σημαντικά σε άρωμα και αποτελεσματικότητα. Η ιδιότητα του αυτή, είναι πολύ σημαντική σε περιπτώσεις που το προσθέσουμε σε βάσεις κρέμας ή λοσιόν.

Όλα τα ανθονερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ανθόνερων.

Δείτε επίσης

Θρούμπι Ανθόνερο από Κίτσος 150ml Satureja Thymbra
€ 4,90
Άγρια Ρίγανη Ανθόνερο 150ml by IkariaNature origanum onites
€ 7,90   € 4,90
Τσάι του βουνού Bio 100ml by Life secrets Sideritis scardica
€ 5,90
Λεβάντα Ανθόνερο Οργανικό Aetheleon 100ml Lavandula angustifolia
€ 10,90
Λυγαριά Ανθόνερο 150ml by IkariaNature agnus castus
€ 7,90   € 4,90
Επιστροφή στην κορυφή