Μαύρη Πεύκη Ανθόνερο 100ml

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2511
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas (Corinthia)
Ονομασία pinus ni gra
Το ανθονερο Μαύρης Πεύκης (Pinus Nigra) είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου της Μαύρης Πεύκης (Black Pine).

Το ανθονερο Μαύρης Πεύκης είναι δροσερό και αναζωογονητικό. Είναι γνωστό ότι το ανθόνερο Μαύρης Πεύκης βοηθάει στην σταθεροποίηση και καταπολέμηση του πυρετού ενώ θεωρείτε ιδανικό για την καταπολέμηση της πιτυρίδας μετά το λούσιμο. Όπως και το αιθέριο έλαιο του χρησιμοποιείτε συχνά ως αντιμικροβιακό, βακτηριοκτόνο και εντομοαπωθητικό. Συνίσταται ως συστατικό για προϊόντα που καταπολεμούν μυϊκούς πόνους, πόνους αρθρώσεων , πόνους πλάτης και ρευματικούς πόνους.

Ταυτόχρονα όταν αναμιχθεί με άλλα ανθόνερα τα ενισχύει σημαντικά σε άρωμα και αποτελεσματικότητα. Η ιδιότητα του αυτή, είναι πολύ σημαντική σε περιπτώσεις που το προσθέσουμε σε βάσεις κρέμας ή λοσιόν.

Όλα τα ανθονερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ανθόνερων.

Δείτε επίσης

Λυγαριά Ανθόνερο 150ml by IkariaNature agnus castus
€ 7,90   € 4,90
Λεβάντα Ανθόνερο Bio από Life Secrets Lavandula angustifolia
€ 4,90
Ροδόνερο Τζουμέρκων 150 ml από Κίτσος
€ 7,90
Μελισσόχορτο Ανθόνερο 150ml από Κίτσος melissa officinalis
€ 6,90
Φασκόμηλο Βοῒου Κοζάνης salvia officinalis
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή