Αμαμελίδα Ανθόνερο 1lt

€ 23,90 € 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2712
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 1 lt
Προέλευση U.S.A
Ονομασία Hamamelis virginiana
Εταιρεία Nature & Body
Το ανθονερο Αμαμελιδας (Witchazel) είναι το καθαρό, απεσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη των φύλλων και βλαστών τoυ φυτού Αμαμελίδα (Ηamamelis Virginia).

Το ανθονερο Aμαμελιδας είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες, αντισηπτικό και στυπτικό. Είναι το ανθόνερο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε κουτί πρώτων βοηθειών για ηλιακά ή απλά εγκαύματα, γδαρσίματα ή κοψίματα. Λόγω των στυπτικών ιδιοτήτων του είναι επίσης ιδανικό για ακμή, ψωρίαση, έκζεμα και φουσκάλες συσφίγγοντας και καθαρίζοντας τους πόρους του δέρματος. Ταυτόχρονα η αντισηπτική του χρήση το καθιστά κατάλληλο για τσιμπήματα εντόμων, κιρσούς και αιμορροίδες. Χρησιμοποιείται συχνά αντικαθιστώντας το αποσταγμένο νερό σε λοσιόν, κρέμες και τόνερ.

Όλα τα ανθονερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Αν σας αρέσει η Αμαμελίδα, τότε σας προτείνουμε να δείτε και το 100% φυσικό βάμμα Αμαμελίδας.

Δείτε επίσης

Ροδόνερο Τζουμέρκων 150 ml Κίτσος
€ 7,90
Άγρια Λεβάντα Ανθόνερο 150ml IkariaNature lavandula stoechas
€ 8,90
Ρόδο Γεράνι (Αρμπαρόριζα) Ανθόνερο 150ml IkariaNature pelargonium rosa
€ 8,90
Τσάι του βουνού Bio 100ml Life Secrets Sideritis scardica
€ 5,90
Δεντρολίβανο Ανθόνερο Οργανικό 100ml Aetheleon rosmarinus officinalis
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή