Αγριο Φασκόμηλο Ανθόνερο 150ml Κίτσος

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4777
Είδος Ανθόνερα
Προέλευση Hellas
Ονομασία salvia officinalis
Βάρος 150 ml
Εταιρεία Κίτσος
Το ανθόνερο άγριου φασκόμηλου της εταιρίας ΚΙΤΣΟΣ είναι ένα απόλυτα βιολογικό προϊόν, 100% φυσικό απόσταγμα από το αιθέριο έλαιο του αυτοφυούς βοτάνου, το οποίο συλλέγεται στα βουνά της Ηπείρου. Το ανθόνερο είναι ιδανικό για την καλλυντική περιποίηση του προσώπου και τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για κανονικές-μεικτές επιδερμίδες.

Έχει ισχυρή απολυμαντική, αντιβακτηριδιακή και αντιβιοτική δράση και βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής(σε συνδυασμό με ανθόνερο Θυμαριού & Λουΐζας) και στα δερματικά προβλήματα που δημιουργούνται από ορμονικές διαταραχές. Είναι ενυδατικό, τονωτικό και δροσιστικό, ενώ απαλύνει και ανακουφίζει το ερεθισμένο από τον ήλιο δέρμα, ειδικά το καλοκαίρι. Έχει σημαντική αντιοξειδωτική και αντιρυτιδική δράση και βοηθά στην λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων έκφρασης. Επιπλέον, ενισχύει τα λεπτά και αδύνατα μαλλιά, ενώ καταπολεμά και την τριχόπτωση. Απλώστε ανθόνερο φασκόμηλου στα μαλλιά σας μετά το λούσιμο και αφήστε το να στεγνώσει(μην ξαναλουστείτε). Τέλος, συμβάλλει στην καταπολέμηση των μυκητιάσεων. Χρησιμοποιήστε το άφοβα σε όλο σας το σώμα και ειδικά σε πόδια (μαζί με ανθόνερο θυμαριού) και αφήστε το να δράσει.

Προσοχή! Το Ανθόνερο Άγριου Φασκόμηλου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Επίσης πρέπει να αποφεύγεται η υπερβολική χρήση του, αφού σε μεγάλες δόσεις είναι τοξικό εξαιτίας των ουσιών που περιέχει (θουγιόνη, τιχόνη) κ.α

Ανθόνερα:
Ιδανικά για την προσωπική υγιεινή αλλά και για την φροντίδα του σπιτιού, τα ανθόνερα είναι ιδιαίτερα χρηστικά και αποτελεσματικά προϊόντα, κατάλληλα για καλλυντική, αλλά και αρωματική χρήση. Τονώνουν, ενυδατώνουν, καταπραΰνουν, αρωματίζουν και αναπλάθουν την επιδερμίδα. Αντικαθιστούν επάξια την τονωτική λοσιόν, ενώ μπορούν να προστεθούν και σε συνταγές σπιτικών καλλυντικών, αλλά και στο ξέπλυμα των μαλλιών, για θρέψη και τόνωση. Επιπλέον, χρησιμεύουν και στον αρωματισμό του χώρου, αλλά και στο φρεσκάρισμα των ρούχων στο σιδέρωμα.
Ανθόνερα από συγκεκριμένα φυτά χρησιμοποιούνται στην μαγειρική και την σπιτική ζαχαροπλαστική.

Δείτε επίσης

Λεβάντα Ανθόνερο Οργανικό 100ml Aetheleon Lavandula angustifolia
€ 14,90
Χαμομήλι Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body anthemis nobilis
€ 3,90
Μέντα Ανθόνερο 150ml IkariaNature Mentha Piperita
€ 8,90
Φασκόμηλο Άγριο Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body salvia pomifera
€ 3,90
Θρούμπι Ανθόνερο 150ml Κίτσος Satureja Thymbra
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή