Μέντα Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4822
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Ονομασία Mentha Piperita
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902873
Το ανθόνερο Μέντας (Mentha Piperita) είναι το καθαρό, απεσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου έλαιου της Μέντας (Peppermint).

Το 100% φυσικό ανθόνερο Μεντας Βοιου Κοζάνης που σας προσφέρουμε στο Sensities παράγεται μετά από απόσταξη αρωματικών φυτών που καλλιεργούνται στην περιοχή. Αρωματίζει ιδανικά γλυκά, παγωτά, σαλάτες και ποτά. Το ανθονερο Μεντας είναι δροσερό και αναζωογονητικό. Είναι ιδανικό για χρήση το καλοκαίρι σε ερεθισμένο από τον ήλιο δέρμα ή όλο τον χρόνο ως απολυμαντικό και αντιβακτηριδιακό π.χ μετά το γυμναστήριο . Χρησιμοποιήστε το άφοβα και άφθονα στο πρόσωπο ή στα πόδια σας.

Όλα τα ανθονερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασάζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ανθόνερων.

Δείτε επίσης

Λεβάντα Ανθόνερο 200ml Βοῒου Κοζάνης Lavandula angustifolia
€ 7,90
Μελισσόχορτο Ανθόνερο 150ml Κίτσος melissa officinalis
€ 6,90
Ρόδο Γεράνι (Αρμπαρόριζα) Ανθόνερο 150ml IkariaNature pelargonium rosa
€ 8,90
Ρίγανη Ανθόνερο 150ml Κίτσος oreganum vulgare hirtum
€ 4,90
Ελίχρυσος Ανθόνερο 200ml Βοῒου Κοζάνης helichrysum angustifolia
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή