Μελισσόχορτο Bio 100ml Life secrets

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4986
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas (Kozani)
Ονομασία melissa officinalis
Εταιρεία Life Secrets
Tο ανθόνερο Μελισσόχορτου της εταιρίας Life secrets είναι 100% φυσικό προϊόν. Παράγεται μετά από απόσταξη φρέσκων ανθέων μελισσόχορτου (Melissa Officinalis ) που καλλιεργούνται στην Ξηρολίμνη Κοζάνης. Αποτελεί βασικό συστατικό σε πολλά ακριβά προϊόντα περιποίησης προσώπου και ματιών.

Το ανθόνερο από μελισσόχορτο έχει ποικίλη και σημαντική δράση. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τις χαλαρωτικές και μαλακτικές του. ιδιότητες Είναι ιδανικό για επιδερμίδες ευαίσθητες, ξηρές, επιρρεπείς σε ερεθισμούς, καθώς καταπραΰνει και προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα. Λόγω των αντιοξειδωτικών και αντισηπτικών του ιδιοτήτων συμβάλλει σημαντικά στην θεραπεία κατά της ακμής. Επιπλέον, βοηθά στην πρόληψη και καταπολέμηση των ρυτίδων, ενώ παράλληλα αναζωογονεί και αποκαθιστά τη φυσικής λάμψης της επιδερμίδας.

Τονώστε και ενυδατώστε το πρόσωπό σας εύκολα και γρήγορα με ένα μόνο ψέκασμα, όποτε το έχετε ανάγκη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κομπρέσα για σπασμούς στο πεπτικό σύστημα ή απλά για να σας χαρίσει μια αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας, καθώς το ευχάριστο, φρέσκο, λεμονάτο άρωμά του ανυψώνει τις αισθήσεις και αναζωογονεί το μυαλό. Συνδυάζεται πολύ καλά με λεβάντα και άνθη λάιμ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αρωματοποιία, τη βιομηχανία καλλυντικών και την αρτοζαχαροπλαστική. Πωλείται σε συσκευασία των 100ml.

Δείτε επίσης

Θρούμπι Ανθόνερο 150ml Κίτσος Satureja Thymbra
€ 4,90
Μελισσόχορτο Ανθόνερο 150ml Κίτσος melissa officinalis
€ 6,90
Ρίγανη Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Aetheleon origanum compactum
€ 14,90
Ρίγανη Ανθόνερο 150ml Κίτσος oreganum vulgare hirtum
€ 4,90
Μελισσόχορτο Ανθόνερο 200ml Βοῒου Κοζάνης melissa officinalis
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή