Ροδόνερο Bio 100ml Life Secrets

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4988
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas (Kozani)
Ονομασία rosa centifolia
Εταιρεία Life Secrets
Το ροδόνερο της εταιρίας Life secrets είναι 100% φυσικό προϊόν. Παράγεται μετά από διπλή απόσταξη φρέσκων ρόδων (Rosa Damascena) που καλλιεργούνται με απόλυτα φυσικό τρόπο στην Ξηρολίμνη Κοζάνης.

Τα ενεργά συστατικά του ροδόνερου είναι το ροδέλαιο και οι χαρακτηριστικές αρωματικές του ουσίες! Είναι το αρχαιότερο καλλυντικό προϊόν, μοναδικό και πολύτιμο για τις ευεργετικές του ιδιότητες με πολλές χρήσεις στην καθημερινότητα.

Το ροδόνερο διατηρεί την ισορροπία του φυσικού ph, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, τόνωση και θρέψη ενώ είναι ευεργετικό για όλους τους τύπους δέρματος, από πολύ ξηρά μέχρι πολύ λιπαρά. Χάρη στην αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή του δράση βοηθά τους πόρους να ανοίξουν και καθαρίζει το δέρμα σε βάθος. Συνδυάστε το με ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, συμβάλλει στην καταπολέμηση της ακμής, καταπραΰνει την επιδερμίδα από ερεθισμούς και κοκκινίλες, ενώ βοηθάει και τις επιδερμίδες εκείνες που έχουν σπασμένα τριχοειδή αγγεία και δεν τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν πολύ δυνατά σκευάσματα. Χρησιμοποιείστε το μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση για την αποτροπή κάθε είδους ερεθισμού.

Επιπλέον, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και τα κουρασμένα μάτια, δροσίζει το πρόσωπο από την ηλιακή ακτινοβολία, προλαμβάνει τα εγκαύματα, ενώ ανακουφίζει και από το στρες, την κούραση και τον πονοκέφαλο. Κατάλληλο και για την θεραπεία των σπασμένων άκρων της τρίχας, καθώς χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα στα μαλλιά σας.

Χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία ,τη βιομηχανία καλλυντικών και την αρτοζαχαροπλαστική.

Δείτε επίσης

Μελισσόχορτο Ανθόνερο 150ml Κίτσος melissa officinalis
€ 6,90
Ρίγανη Ανθόνερο 100ml Nature & Body oreganum vulgare hirtum
€ 3,90   € 2,00
Υλάνγκ Υλάνγκ Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body Cananga odorata
€ 3,90
Κρίταμος Ανθόνερο 150ml IkariaNature crithmum maritimum
€ 8,90
Λυγαριά Ανθόνερο 150ml IkariaNature agnus castus
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή