Φασκόμηλο Ανθόνερο 100ml Aetheleon

€ 12,90 € 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6310
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5214000800088
Εταιρεία Aetheleon
Ονομασία salvia officinalis
Βιολογικό Ανθόνερο Φασκόμηλου, το οποίο έχει παραχθεί στην Ελλάδα από πιστοποιημένη οργανική απόσταξη καλλιεργούμενου ελληνικού φασκόμηλου Salvia Fruticosa από την εταιρία Aetheleon.

Το Φασκόμηλο είναι ένα από τα πιο χαρισματικά και πλούσια σε ιδιότητες βότανα της Ελλάδος με ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και στυπτική δράση. Το Ανθόνερο Φασκόμηλου Aetheleon που θα βρείτε στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities είναι ένα εξαιρετικά αναζωογονητικό και ασφαλές για τον οργανισμό προϊόν, ιδανικό για την καλλυντική περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σπρέι για τόνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, ως λοσιόν για τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου (για λιπαρά δέρματα), ως καταπραϋντική λοσιόν για την ανακούφιση της επιδερμίδας από τη έκθεση στον ήλιο (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ηλιοθεραπεία), αλλά και για την θεραπεία του τριχωτού της κεφαλής, καθώς τονώνει και δίνει λάμψη στα ξηρά και ευαίσθητα μαλλιά, ενώ επιδεικνύει και ήπια δράση κατά της τριχόπτωσης.

Επιπλέον, λόγω των αξιόλογων αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων βοηθά στην λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων έκφρασης, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, ενώ συμβάλλει και στην καταπολέμηση μυκητιάσεων των ποδιών. Τέλος, θεωρείται εξαιρετικό αποσμητικό και απολυμαντικό χώρου.

Προσοχή! Δεν αποτελεί ιατρικό σκεύασμα και δεν προορίζεται για τη θεραπεία ασθενειών.
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας να χρησιμοποιείται μόνο με την σύμφωνη γνώμη του ιατρού σας.

Το Aetheleon είναι ένα οργανικό οικογενειακό αγρόκτημα μικρής κλίμακας, κοντά στην Θεσσαλονίκη, αφιερωμένο στην παραγωγή αιθέριων ελαίων υψηλής ποιότητας από ελληνικές ποικιλίες βοτάνων. Το αγρόκτημα και τα προϊόντα της Aetheleon είναι πιστοποιημένα βιολογικά από την Biohellas και εποπτεύονται από ερευνητές του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της διαδικασίας καλλιέργειας, με σκοπό την υποστήριξη ενός ισορροπημένου, ενεργειακά αποδοτικού και βιώσιμου οικοσυστήματος, με προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας.

Δείτε επίσης

Ρίγανη Ανθόνερο 150ml Κίτσος oreganum vulgare hirtum
€ 4,90
Ροδόνερο Αναρράχης 200ml Dioscurides
€ 6,90
Ελίχρυσος Ανθόνερο 200ml Βοῒου Κοζάνης helichrysum angustifolia
€ 7,90
Μέντα Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body Mentha Piperita
€ 3,90
Πορτοκάλι Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body citrus cinensis
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή