Άγριο Καρότο Ανθόνερο 150ml IkariaNature

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6567
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Ikaria Nature
Ονομασία daucus carota
`Το Άγριο καρότο, επιστημονική ονομασία daucus carota είναι ένα μονοετές, ποώδες φυτό που φυτρώνει άγριο σε λιβάδια, αγρούς, χωράφια και ξέφωτα σε όλη τη χώρα. Στο νησί της Ικαρίας το τοπίο το καλοκαίρι είναι διάσπαρτο με τους ψηλούς μίσχους του φυτού που υποστηρίζουν τα όμορφα λευκά λουλούδια του.

Στη κάψα του Αυγούστου, όταν το φυτό είναι στεγνό και η κεφαλή του λουλουδιού γεμάτη από σπόρους, οι άνθρωποι της ikarianature επιλέγουν με προσοχή μέρη όπου το φυτό βρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση και προχωρούν στη συλλογή κάθε κεφαλής ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας ένα δρεπάνι. Τα λουλούδια στέλνονται άμεσα στο αποστακτήριο, όπου από τους σπόρους τους παράγεται το ελαφρά πικάντικο αιθέριο έλαιο του φυτού, ένα πραγματικό αποτοξινωτικό και αναγεννητικό ιάμα για το ήπαρ, καθώς και το ευωδιαστό ανθόνερο, το οποίο είναι ιδανικό για ψεκασμό απευθείας στο δέρμα σας, ως σπρέι προστασίας από τον ήλιο, είτε για συμπλήρωμα στα καλλυντικά που χρησιμοποιείτε για την τόνωση και φροντίδα της επιδερμίδα σας.

Το ανθόνερο του άγριου καρότου της ikarianature είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν. Επιδεικνύει σημαντική αντιφλεγμονώδη και επουλωτική δράση, η οποία συμβάλλει στην ανακούφιση του ξηρού και ερεθισμένου δέρματος και στην αντιμετώπιση πολλών δερματικών εξανθημάτων και φλεγμονών, όπως έκζεμα, ψωρίαση και δερματικές εκδορές, ενώ είναι κατάλληλο και για την καταπολέμηση της γήρανσης, αλλά και για την ολιστική αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Το καλοκαίρι στην παραλία θα σας χαρίσει μοναδική δροσιά, τροφοδοτώντας την επιδερμίδα σας με πολύτιμα συστατικά και προετοιμάζοντάς την για την έκθεση στον ήλιο, αλλά και ένα υπέροχο, χρυσαφένιο χρώμα, γεμάτο λάμψη. Τέλος, είναι ιδανικό και ως καταπραϋντικό σπρέι για μετά την αποτρίχωση.

Η ikarianature είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την περιοχή Ράχες της Ικαρίας, η οποία παράγει υψηλής ποιότητας και μεγάλης θεραπευτικής αξίας αιθέρια έλαια και ανθόνερα από ευεργετικά αυτοφυή φυτά του νησιού.

Τρέφοντας απέραντο σεβασμό προς τη φύση και μεγάλη πίστη στη δύναμη των φυσικών προϊόντων, η εταιρία χρησιμοποιεί τις πλέον φυσικές μεθόδους παραγωγής και υποστηρίζει ένα φυσικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να ανανεώσει και να πολλαπλασιάσει τους πόρους του χωρίς παρέμβαση.

Τα φυτά συλλέγονται με μεγάλη προσοχή με το χέρι από περιοχές όπου το βότανο είναι καλά εδραιωμένο και δεν απειλείται, σε μέγιστο ποσοστό 50% και μεταφέρονται άμεσα στο αποστακτήριο, όπου με τη σύγχρονη μέθοδο της ατμοαπόσταξης, εξασφαλίζεται η ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος.

Δείτε επίσης

Μέντα Ανθόνερο 150ml IkariaNature Mentha Piperita
€ 8,90
Άγρια Λεβάντα Ανθόνερο 150ml IkariaNature lavandula stoechas
€ 8,90
Υλάνγκ Υλάνγκ Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body Cananga odorata
€ 3,90
Λευκό Τσάι Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body Camellia sinensis
€ 3,90
Αγριο Φασκόμηλο Ανθόνερο 150ml Κίτσος salvia officinalis
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή