Ρόδο Γεράνι (Αρμπαρόριζα) Ανθόνερο 150ml IkariaNature

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6568
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Ονομασία pelargonium rosa
Εταιρεία Ikaria Nature
H Αρμπαρόριζα ήταν ανέκαθεν ένα ιδιαίτερα αγαπημένο φυτό για το λαό της Ικαρίας. Το είχαν φυτέψει σε πολλά σημεία του νησιού, ενώ σταδιακά αυτό επεκτάθηκε και σε κάποιες περιπτώσεις αναπτύχθηκε μόνο του σε άγρια μορφή. Εκτιμήθηκε και εκτιμάται ακόμη, τόσο για την ομορφιά του, όσο και για την υπέροχη ευωδιά του και χρησιμοποιούνταν ανέκαθεν ως βότανο γαστρονομίας, κυρίως για τις παρασκευές των γλυκών.

Το Ανθόνερο Rose Geranium, (επιστημονική ονομασία pelargonium graveolens) της εταιρίας ikarianature είναι ένα προϊόν άριστης ποιότητας, το οποίο αποστάζεται από το εξαιρετικά μικρής ποσότητας παραγόμενο αιθέριο έλαιο του φυτού (το αιθέριο δεν τίθεται προς πώληση) και πλέον μπορείτε να το προμηθεύεστε άμεσα από το άριστα ενημερωμένο κατάστημα Sensities!

Τα φρέσκα φύλλα και τα λουλούδια του φυτού συλλέγονται προσεκτικά την εποχή της ανθοφορίας τους και μεταφέρονται άμεσα στο αποστακτήριο, όπου ξεκινά η διαδικασία της ατμοαπόσταξης, η οποία καταλήγει σε ένα εξαιρετικά εύοσμο προϊόν που μοσχοβολά δροσερά αρώματα λεμονιού και σφύζει από τονωτικές ιδιότητες!

Η άριστη στυπτική και αντισηπτική του δράση, το καθιστά εξαιρετικό για την περιποίηση του δέρματος, ανεξαρτήτως τύπου και ηλικίας. Θεωρείται ιδανικός ρυθμιστής των ορμονών της εφηβικής επιδερμίδας, η οποία έχει την τάση να υποφέρει από δερματικούς ερεθισμούς, λιπαρότητα και ακμή και ως εκ τούτου συστήνεται ιδιαίτερα για την φροντίδα και την περιποίησή της. Επιπλέον, τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα, καταπολεμά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, καταπραΰνει τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμούς και χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Η εξισορροπητική του δράση το καθιστά ιδανικό για εμμηνορροϊκά προβλήματα, αλλά και για την περίοδο της εμμηνόπαυσης, ενώ επιδεικνύει και εντομοαπωθητικές ιδιότητες. Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται συχνά για την αντιμετώπιση της πνευματικής αστάθειας, της κατάθλιψης, της εξάντλησης και του αυξημένου στρες.

Η ikarianature είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την περιοχή Ράχες της Ικαρίας, η οποία παράγει υψηλής ποιότητας και μεγάλης θεραπευτικής αξίας αιθέρια έλαια και ανθόνερα από ευεργετικά αυτοφυή φυτά του νησιού.

Τρέφοντας απέραντο σεβασμό προς τη φύση και μεγάλη πίστη στη δύναμη των φυσικών προϊόντων, η εταιρία χρησιμοποιεί τις πλέον φυσικές μεθόδους παραγωγής και υποστηρίζει ένα φυσικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να ανανεώσει και να πολλαπλασιάσει τους πόρους του χωρίς παρέμβαση.

Τα φυτά συλλέγονται με μεγάλη προσοχή με το χέρι από περιοχές όπου το βότανο είναι καλά εδραιωμένο και δεν απειλείται, σε μέγιστο ποσοστό 50% και μεταφέρονται άμεσα στο αποστακτήριο, όπου με τη σύγχρονη μέθοδο της ατμοαπόσταξης, εξασφαλίζεται η ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος.

Δείτε επίσης

Μέντα Ανθόνερο 150ml IkariaNature Mentha Piperita
€ 8,90
Φασκόμηλο Άγριο Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body salvia pomifera
€ 3,90
Λυγαριά Ανθόνερο 150ml IkariaNature agnus castus
€ 8,90
Χαμομήλι Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body anthemis nobilis
€ 3,90
Τσάι του βουνού Bio 100ml Life Secrets Sideritis scardica
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή