Ρόμπολο Ανθόνερο Αγροτικού Συνεταιρισμού Βοΐου Κοζάνης

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6714
Είδος Ανθόνερα
Προέλευση Hellas (Kozani)
Βάρος 200 ml
Το Ανθόνερο Ρόμπολο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βοΐου Κοζάνης είναι ένα εξαιρετικό, φυσικό προϊόν, το οποίο επιδεικνύει πλούσιες αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ισχυρή λευκαντική δράση και θεωρείται ιδανικό για την περιποίηση της επιδερμίδας κατά την προ-κλιμακτιριακή, κλιμακτιριακή και εμμηνοπαυσιακή περίοδο.

Το Ρόμπολο, σύμφωνα με κλινικές μελέτες, ενεργοποιεί τα γονίδια που σχετίζονται με την αντιγήρανση και πιο συγκεκριμένα τα γονίδια του πρωτεασώματος, του βασικού μηχανισμού αποτοξίνωσης του κυττάρου και προστασίας του νεανικού φαινότυπου του δέρματος, ο οποίος όχι μόνο απομακρύνει τις κατεστραμμένες πρωτεΐνες, αλλά επιπλέον τις αποσυνθέτει, παράγοντας υγιή αμινοξέα, τα οποία και χρησιμοποιεί το κύτταρο για τη σύνθεση νέων, υγιών πρωτεϊνών, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό το υγιές και νεανικό προφίλ του. Ως εκ τούτου απαλύνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές έκφρασης στο πρόσωπο και στα μάτια και χαρίζει φρέσκο και νεανικό δέρμα.

Παράλληλα, συμβάλλει σημαντικά στην πάχυνση του δέρματος και στην αναπλήρωση του χαμένου όγκου της επιδερμίδας, ενώ προλαμβάνει και κάθε είδους φθορά της, η οποία υποκινείται από την ορμονική απορύθμιση του δέρματος κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Επιπλέον, επαναφέρει το απαραίτητο νερό στους ιστούς του δέρματος προκαλώντας την πύκνωσή τους στα προ-εμμηνοπαυσιακά επίπεδα και ως εκ τούτου αποτελεί ιδανική καλλυντική επιλογή και για γυναίκες που δεν έχουν ακόμη μπει στην εμμηνόπαυση αλλά επιθυμούν να ασκήσουν προληπτική φροντίδα στην επιδερμίδα τους. Τέλος, η ισχυρή λευκαντική του δράση καταπολεμά τις καφέ κηλίδες, (λόγω γήρανσης, ή φωτογήρανσης) τους μαύρους κύκλους, αλλά και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας.

Το Ρόμπολο ή Λευκόδερμος Πεύκη (επιστημονική ονομασία Pinus heldreichii - Πεύκη του Χελδράιχ), συν. (Pinus leucodermis) είναι ένα αιωνόβιο, αειθαλές δέντρο, εξαιρετικά ανθεκτικό στο ψύχος που μπορεί να φτάσει στο ύψος σε τα 40 μέτρα. Οφείλει την ονομασία του στον Γερμανό βοτανολόγο Τheodor Heinrich Hermann von Heldreich ο οποίος το ανακάλυψε στα βουνά της βόρειας Ελλάδας το 1851.

Είναι ιθαγενές στη Βοσνία και απαντάται στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Σερβία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη νότια Ιταλία.

Δείτε επίσης

Μελισσόχορτο Βοῒου Κοζάνης 200ml melissa officinalis
€ 7,90
Μελισσόχορτο Ανθόνερο 150ml από Κίτσος melissa officinalis
€ 6,90
Λεβάντα Ανθόνερο Bio από Life Secrets Lavandula angustifolia
€ 4,90
Ροδόνερο Bio 100ml by Life secrets rosa centifolia
€ 5,90
Ρίγανη Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Aetheleon
€ 10,90
Επιστροφή στην κορυφή