Χαμομήλι Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4823
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Ονομασία anthemis nobilis
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431902828
Το ανθονερο Χαμομηλιού (Anthemis Nobilis) είναι το καθαρό, απεσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου έλαιου του χαμομηλιού (Roman Chamomile).

Το ανθονερο Χαμομηλιού αποτελεί ιδανικό καταπραϋντικό για ερεθισμένες επιδερμίδες. Χρησιμοποιείται συνήθως στη περιποίηση του προσώπου (make up remover, face cleanser and toner). H ήπια και ευεργετική δράση του το καθιστά απόλυτα κατάλληλο για την περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας (ερεθισμοί από τη πάνα ή από ρούχα, περιπτώσεις που το βρέφος έχει συγκαεί κτλ.). Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας - σε πολύ ξηρές επιδερμίδες συνιστούμε την ανάμιξη του με ανθονερο λεβαντας (Lavender) για καλύτερα μεσοπρόθεσμα αποτελέσματα.

Το ανθονερο χαμομηλιού είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την χαλάρωση σώματος και νου. Χρησιμοποιείστε το στη μπανιέρα ή στο μαξιλάρι σας (μικρή ποσότητα σε ένα πανάκι) κατά τη διάρκεια της νύχτας. Είναι αποτελεσματικό ακόμη και για τα κατοικίδια - βάλτε μία μικρή ποσότητα στο λουράκι του σκύλου σας πριν από την επίσκεψη στο κτηνίατρο.

Όλα τα ανθονερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ανθοιαμάτων.

Δείτε επίσης

Μέντα Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body Mentha Piperita
€ 3,90
Λεβάντα Ανθόνερο Οργανικό 100ml Aetheleon Lavandula angustifolia
€ 14,90
Δάφνη Ανθόνερο 150ml Κίτσος pimenta racemosa
€ 4,90
Ρίγανη Ανθόνερο 150ml Κίτσος oreganum vulgare hirtum
€ 4,90
Αγγούρι Ανθόνερο 100ml Nature & Body cucumis sativus
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή