Φασκόμηλο Ανθόνερο 200ml Βοῒου Κοζάνης

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2344
Είδος Ανθόνερα
Προέλευση Hellas (Kozani)
Ονομασία salvia officinalis
Βάρος 200 ml
Εταιρεία Συνεταιρισμός Βοῒου Κοζάνης
Το ανθόνερο Φασκόμηλου (Salvia Triloba) είναι το καθαρό, απεσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου έλαιου Φασκόμηλου (Sage).

Το 100% φυσικό ανθονερο Φασκόμηλου που σας προσφέρουμε στο Sensities παράγεται μετά από απόσταξη αρωματικών φυτών που καλλιεργούνται στην ελληνική ύπαιθρο. Το ανθονερο Φασκόμηλου είναι δροσερό και αναζωογονητικό. Καθαρίζει, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για χρήση το καλοκαίρι σε ερεθισμένο από τον ήλιο δέρμα ή όλο τον χρόνο ως απολυμαντικό και αντιβακτηριδιακό. Χρησιμοποιήστε το άφοβα και άφθονα στο πρόσωπο, στα πόδια σας ή στα μαλλιά σας αφού δρα κατά της τριχόπτωσης. Επίσης μπορεί να διεγείρει το κυκλοφορικό σύστημα να βοηθήσει στον πονόλαιμο και να μειώσει την όρεξη. Τέλος έχει αντιρυτιδική δράση και βοηθάει στα δερματικά προβλήματα που δημιουργούνται από τις ορμονικές διαταραχές.

Όλα τα ανθόνερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ανθόνερων.

Δείτε επίσης

Ροδόνερο 200ml Βοῒου Κοζάνης rosa centifolia
€ 7,90
Αγγούρι Ανθόνερο 100ml Nature & Body cucumis sativus
€ 3,90
Αμαμελίδα Ανθόνερο 1lt Hamamelis virginiana
€ 23,90   € 19,90
Λεβάντα Ανθόνερο 1Lt Βοῒου Κοζάνης Lavandula angustifolia
€ 24,90
Άγριο Καρότο Ανθόνερο 150ml IkariaNature daucus carota
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή