Μυστικός Κήπος (Hidden Garden) Ancient Wisdom 10ml

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1673
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537273
Τα Αρωματικα Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης (Oil Burners).

Στη βιοτεχνική και τη βιομηχανική παραγωγή χρησιμοποιούνται ως αρώματα στη κηροποιεία και τη σαπωνοποιεία.

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικο Έλαιο Hidden Garden (Κρυφος Κηπος), δίνει στο χώρο σας μία "αινιγματική" διάσταση. Κατάλληλο για "νέες γνωριμίες" μεταφέρει μία αίσθηση "δροσιάς" και "μυστηρίου" ταυτόχρονα, σε όσους παρευρίσκονται. Αλλάξτε λοιπόν τη διάθεση σας και δώστε στο χώρο σας τη μοναδική αίσθηση της "φρεσκάδας" χωρίς όμως να τα ... αποκαλύψετε όλα από τη "πρώτη ημέρα". Θα "αναζωογονήσει" όσους σας επισκεφτούν, θα αφήσει "ερωτηματικά" και θα προσφέρει στο χώρο σας την αίσθηση του ότι "υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να ανακαλύψω".

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Secret Garden στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε μία "μεταμόρφωση" στη διάθεση όσων παρευρίσκονται.

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

So…Velvet Home & Linen Spray 150ml by Aloe+Colors
€ 8,90
Χιλιάνθεμο Bioleon
€ 6,90
Geranium (Γεράνι) Ancient Wisdom 10ml
€ 2,20
Σανδαλόξυλο Bioleon
€ 6,90
Home Fragrance Amber & Jasmine Apiarium 100ml Apiarium
€ 22,90
Επιστροφή στην κορυφή