Κανέλα και Πορτοκάλι (Cinnamon & Orange) Ancient Wisdom 10ml

Τιμή e-shop:
€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1682
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537136
Τα Αρωματικα Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστες χώρου (Oil Burners).

Στη βιοτεχνική και τη βιομηχανική παραγωγή χρησιμοποιούνται ως αρώματα στη κηροποιεία και τη σαπωνοποιεία.

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικο Έλαιο Cinnamon & Orange (Κανέλα και Πορτοκάλι), αποτελεί έναν συνδυασμό που παραπέμπει στη θαλπωρή του "Χριστουγεννιάτικου σπιτιού". Ζεστό και φιλικό, το άρωμα του θα χαροποιήσει ιδιαίτερα όσους παρευρίσκονται στο χώρο σας. Χρησιμοποιήστε το όταν θέλετε να δημιουργήσετε χαλαρή "σπιτική" ατμόσφαιρα. Ιδανικό για τις Κυριακάτικες οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Cinnamon & Orange στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε μία "μεταμόρφωση" στη διάθεση όσων παρευρίσκονται.

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Guava (Γκουάβα) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Night Magic (Νυχτερινή Μαγεία) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Banana (Μπανάνα) Ancient Wisdom 10ml
€ 2,20
Just Natural Home & Linen Spray 150ml by Aloe+Colors
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή