Περίπατος στο Δάσος (Woodland Walk) 10ml by Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1708
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537648
Τα Αρωματικα Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστες χώρου (Oil Burners).

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικο Έλαιο Woodland Walk (Περίπατος στο Δάσος), προσφέρει μία σύνθετη "γήινη" μυρωδιά στο χώρο σας. Ένας συνδυασμός ξύλου, λουλουδιών και βοτάνων με ανεπαίσθητες "νότες" από Πατσουλί και Σανταλόξυλο - συνθέτουν ένα από τα πιο αγαπημένα Αρωματικά Έλαια. Απόλυτα "δεμένο" με τη φύση, το Woodland Walk είναι ιδανικό για όλες τις εποχές του έτους. Υπέροχο σαν οσμή, θα "χαλαρώσει" και θα φτιάξει τη διάθεση σε όλους όσους βρίσκονται στο χώρο σας. Χρησιμοποιήστε το στο σαλόνι για ήσυχες και "συντροφικές" βραδιές με τους φίλους ή με την οικογένεια.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Woodland Walk στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε μία "μεταμόρφωση" στη διάθεση όσων παρευρίσκονται.

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Dragon Fruit Ancient Wisdom 10ml
€ 2,20
Guava (Γκουάβα) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Φράουλα Bioleon
€ 6,90
Blackberry (Βατόμουρο) Ancient Wisdom 10ml
€ 2,20
Καραμέλα Bioleon
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή