Rose Musk (Μόσχος Ρόδου) 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2170
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537518
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Ancient Wisdom
Τα Αρωματικα Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης.

Στη βιοτεχνική και τη βιομηχανική παραγωγή χρησιμοποιούνται ως αρώματα στη κηροποιεία και τη σαπωνοποιεία.

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικο Έλαιο Rose Musk(Μόσχος Ρόδου), δίνει στο χώρο σας μία αίσθηση "μοσχομυριστού κήπου". Κατάλληλο για την "αλλαγή ρυθμού", μεταφέρει μία οικεία εικόνα "μοσχοβολιάς στον κήπο" και απαλλάσσει από την ένταση της ημέρας όσους παρευρίσκονται. Αλλάξτε λοιπόν τη διάθεση σας και "σηκώστε" στο χώρο σας μία ασπίδα κατά του άγχους και της έντασης.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Rose Musk στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε μία "μεταμόρφωση" στη διάθεση όσων παρευρίσκονται.

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Reed Diffuser Sweet Blossom 125ml Aloe Colors
€ 15,90
Pear Drop (Αχλάδι) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Frankincense (Λιβάνι) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Σανταλόξυλο 10ml Bioleon
€ 6,90
Gothic Dream 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Επιστροφή στην κορυφή