Μόσχος Ρόδου (Rose Musk) 10ml by Ancient Wisdom

Τιμή e-shop:
€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2170
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5055796537518
Τα Αρωματικα Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης (Oil Burners).

Στη βιοτεχνική και τη βιομηχανική παραγωγή χρησιμοποιούνται ως αρώματα στη κηροποιεία και τη σαπωνοποιεία.

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικο Έλαιο Rose Musk(Μόσχος Ρόδου), δίνει στο χώρο σας μία αίσθηση "μοσχομυριστού κήπου". Κατάλληλο για την "αλλαγή ρυθμού", μεταφέρει μία οικεία εικόνα "μοσχοβολιάς στον κήπο" και απαλλάσσει από την ένταση της ημέρας όσους παρευρίσκονται. Αλλάξτε λοιπόν τη διάθεση σας και "σηκώστε" στο χώρο σας μία ασπίδα κατά του άγχους και της έντασης.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Rose Musk στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε μία "μεταμόρφωση" στη διάθεση όσων παρευρίσκονται.

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Banana (Μπανάνα) Ancient Wisdom 10ml
€ 2,20
Pear Drop (Αχλάδι) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Passion Fruit 10ml
€ 2,20
Καρύδα Bioleon
€ 6,90
Watermelon Ancient Wisdom 10ml
€ 2,20
Επιστροφή στην κορυφή