Λευκός Μόσχος (White Musk) 10ml by Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2172
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5055796537631
Τα Αρωματικα Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστες χώρου (Oil Burners).

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικο Έλαιο White Musk έχει όλα όσα έχουν κάνει τον αντίστοιχο μόσχο διάσημο. Το δυνατό, έντονο και ταυτόχρονα διεγερτικό άρωμα του θα σας θυμίσει μακρινές αναμνήσεις και ανοιξιάτικες εκδρομές.

Το αρωματικό έλαιο λευκού μόσχου είναι γνωστό μαγικό φίλτρο και χρησιμοποιείτε με φειδώ και προσοχή. Είναι το κλασσικό άρωμα αποπλάνησης και ερωτικής διάθεσης.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα White Musk στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε την υπέροχη σαγηνευτική μυρωδιά του…

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Sweet Blossom Home & Linen Spray 150ml by Aloe+Colors
€ 8,90
Blackberry (Βατόμουρο) Ancient Wisdom 10ml
€ 2,20
Βανίλια Bioleon
€ 6,90
Frankincense (Λιβάνι) Ancient Wisdom 10ml
€ 2,20
Musk Bioleon
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή