Lilac (Πασχαλιά) 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2520
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537358
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Ancient Wisdom
Τα Αρωματικά Έλαια χρησιμοποιούνται απόκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης (Oil Burners).

Στη βιοτεχνική και τη βιομηχανική παραγωγή χρησιμοποιούνται ως αρώματα στη κηροποιεία και τη σαπωνοποιεία.

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικό Έλαιο Lilac (Πασχαλιά) δίνει στο χώρο σας μία ζεστή ερωτική ατμόσφαιρα. Το επίσημο όνομα του φυτού είναι Syringa vulgaris και στα ελληνικά Σύριγγα. Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, η Σύριγξ ήταν μια πανέμορφη νύμφη την οποία ερωτεύτηκε με πάθος ο πρωτόγονος θεός των δασών Πάν. Εκείνη για να γλιτώσει από τον Πάνα, κατα τη διάρκεια μιας ερωτικής καταδίωξης, μεταμορφώθηκε σε λουλούδι. Τα άνθη του φυτού συμβολίζουν την αγάπη και προσφέρονται ως δώρο στους ερωτευμένους. Αν θέλετε να ετοιμάσετε μία ξεχωριστή ερωτική βραδιά στο σπίτι σας, κάψτε το αρωματικό έλαιο αρκετή ώρα πριν την άφιξη του αγαπημένου σας προσώπου και αφήστε το μεθυστικό άρωμά του Lilac να αναδυθεί στο χώρο. Θα σας βυθίσει σε μία αισθησιακή ατμόσφαιρα που χαλαρώνει το σώμα και αφήνει τη φαντασία ελεύθερη.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Lilac στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απόλαύστε μία "μεταμόρφωση" στη διάθεση όσων παρευρίσκονται.

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει. .

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται απόκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά απόστάγματα.

Δείτε επίσης

Καρύδα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Devon Violet (Βιολέτα) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Λεβάντα Αρωματικό 100ml Nature & Body
€ 11,90
Orange (Πορτοκάλι) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Επιστροφή στην κορυφή