Baby Powder (Παιδική πούδρα) 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5845
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537044
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση United Kingdom
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Το αρωματικό έλαιο Baby Powder είναι ένα γλυκό, διακριτικό έλαιο, που μας γεμίζει από υπέροχες, τρυφερές μνήμες. Κάντε το χώρο σας να μοσχοβολάει με τη ζουμερή μυρωδιά που αναδύουν τα μωράκια και απολαύστε μία μοναδική εμπειρία φρεσκάδας.
Με κορυφαίες νότες γιασεμιού, μεσαίες τριαντάφυλλου και γερανιού και χαμηλές μόσχου και κέδρου, το αρωματικό έλαιο Baby Powder πραγματικά θα σας σαγηνεύσει.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.
Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

Δείτε επίσης

Κεχριμπάρι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Φράουλα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Fresh Cut Rose 10ml Bioleon
€ 6,90
Dream 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
So…Velvet Home & Linen Spray 150ml by Aloe Colors
€ 8,90   € 5,90
Επιστροφή στην κορυφή