Dream 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7373
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537204
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Ancient Wisdom
Απολαύστε το αναζωογονητικό άγγιγμα της φύσης στο σπίτι σας με την πλούσια συλλογή αρωματικών ελαίων Ancient Wisdom. Λίγες μόνο σταγόνες από το αρωματικό έλαιο της αρεσκείας σας σε ένα oil burner, στα αποξηραμένα λουλούδια ή στο pot-πουρί αρκούν για να δημιουργήσετε άμεσα μια υπέροχα χαλαρωτική ατμόσφαιρα για σας και τους δικούς σας.

Το αρωματικό έλαιο Dream διαθέτει ένα έντονο, μεθυστικό, μοσχάτο άρωμα, που όταν το προσθέσετε στο oil burner δημιουργεί μια ιδιαίτερη, σαγηνευτική ατμόσφαιρα, γεμάτη μυστήριο και… υποσχέσεις!.
Πωλείται σε μπουκαλάκι των 10ml.

Με τα αρωματικά έλαια μπορείτε να δημιουργήσετε επίσης και τα δικά σας bath fizzers, σαπούνια και καθαριστικά σώματος, καθιστώντας το μπάνιο μία πραγματική ιεροτελεστία απόλαυσης.
Τα αρωματικά έλαια Ancient Wisdom κατασκευάζονται στην Αγγλία σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τα υπόλοιπα συναφή προϊόντα, καθώς, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, έχουν υποστεί πρόσμειξη με ένα ακόμη έλαιο, στη σύνθεση του οποίου περιέχεται διπροπυλενογλυκόλη, ουσία, η οποία δρα ενισχυτικά στο προϊόν, επιμηκύνει τη διάρκεια και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά του.

Μην χρησιμοποιείτε τα αρωματικά έλαια απευθείας στο δέρμα. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ερεθισμού! Κρατήστε τα μακριά από παιδιά και ζώα. Χρησιμοποιήστε τα μακριά από εύφλεκτα υλικά! Προστατέψετε τις στιλβωμένες επιφάνειες.

Δείτε επίσης

Βανίλια Γαλλική Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Ρόδι Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
White Lavender (Λευκή Λεβάντα) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Baby Butter Bee Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Κεχριμπάρι 10ml Bioleon
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή