Pinacolada 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8289
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Ancient Wisdom
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5056422987264
Τα Αρωματικά Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης (Oil Burners).

Στη βιοτεχνική και τη βιομηχανική παραγωγή χρησιμοποιούνται ως αρώματα στη κηροποιεία και τη σαπωνοποιεία.

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικά χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικών Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικό Έλαιο Pinacolada, εμπνευσμένο από το πολυαγαπημένο φρουτώδες cocktail “ξυπνά” αναμνήσεις από μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές, προσφέροντας ολόκληρο το καλοκαίρι σε ένα μοναδικό άρωμα. Ο ακαταμάχητος συνδυασμός ρούμι, καρύδας και ανανά δημιουργεί στον χώρο σας την ιδανική ατμόσφαιρα για εσάς και την παρέα σας και σάς “ταξιδεύει” στις πιο όμορφες θάλασσες και στα πιο εξωτικά μέρη.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Pinacolada στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε μία "μεταμόρφωση" στη διάθεση όσων παρευρίσκονται.

Τα Αρωματικά Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματικά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Figue Fruit Coco Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Peach (Ροδάκινο) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Φράουλα Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Home Fragrance Amber & Jasmine Apiarium 100ml Apiarium
€ 22,90
Apple Fresh (Φρέσκο Μήλο) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Επιστροφή στην κορυφή