Βοτανικό θυμίαμα Δίας (Botanical incense Zeus) 23gr

€ 11,90 € 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8448
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 23 gr
Προέλευση Hellas
Η καύση βοτάνων, ρητίνες, ξύλο κ.α. είναι μία αρχαία πρακτική όπου έχει μοιραστεί σε όλες τις γωνίες του κόσμου μας. Γραπτές αναφορές στις Βέδες αναφέρουν ότι χρησιμοποιούσαν βότανα και λιβάνι με σκοπό την θεραπεία από ασθένειες, αλλά και για να δημιουργήσουν μία καθαρή ατμόσφαιρα με ηρεμία. Οι Μινωίτες στην Μεσοποταμία έκαιγαν Λάβδανο και Σαφράν. Οι Ασσύριοι έκαιγαν κέδρο, κυπαρρίσι και άρκευθο. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι έκαιγαν κανέλα και δεντρολίβανο για θεραπεία. Ενώ υπάρχουν και άλλες αναφορές σε άλλα μέρη, όπως στην Αφρική, Κίνα και ολόκληρη την Ασία.

Ανάλογα το είδος του βοτάνου που θα χρησιμοποιήσουμε θα έλξουμε διαφορετικό αποτέλεσμα, όπως ηρεμία, κάθαρση, διαύγεια, ευημερία, ρομαντισμού, προστασίας κ.α.
Από την άλλη μεριά οι πλανήτες στον κοσμικό μας ουρανό είναι οι οδηγοί μας, ενέργειες που μας επηρεάζουν και οι δάσκαλοι μας.

Ο πλανήτης του Δία είναι ο πλανήτης της αφθονίας, της γενναιοδωρίας, της ηθικής, της συμπόνιας αλλά και της καλοπέρασης. Με την ενέργεια του λοιπόν μπορούμε να καλωσορίσουμε τα δώρα μας στην ζωή. Να έχουμε ευημερία, φήμη και ότι πραγματικά μας κάνει να αισθανόμαστε πλήρης σε υλικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν βότανα και ενέργειες πλανητών φέρουν ως αποτέλεσμα την γέννηση αυτής της σειράς θυμιαμάτων. Σαν βοηθοί μας όταν χρειαζόμαστε για να καθαρίσουμε τον αέρα της οικίας μας, του ενεργειακού μας πεδίου ή για να κάνουμε γιόγκα και διαλογισμό.

Η χρήση τους είναι πολύ απλή. Ανάβουμε ένα μεγάλο καρβουνάκι άνθρακα και βάζουμε πάνω του μια μικρή ποσότητα του μείγματος που θα διαλέξουμε, αφήνοντας την μυρωδιά που θα αναδυθεί να μας χαλαρώσει και να ταξιδέψει γύρω μας. Αφήνουμε ένα παράθυρο ανοιχτό για να διώξουμε όποια βαριά ενέργεια υπάρχει αλλά και για να έλξουμε αυτό που θέλουμε.

Το θυμίαμα του Δία περιέχει βασιλικό φύλλα δάφνης, άνθη από γιασεμί, καλέντουλα, ξύλο κανέλας, κάρδαμο, ρητίνη μαστίχας, λιβάνι, tonka beans και φλούδες μανταρινιού. Το χρησιμοποιήσουμε όταν θέλουμε να αυξήσουμε την αφθονία μας, να πετύχουμε στόχους χρηματικούς και επαγγελματικούς,να κερδίσουμε έναν δικαστικό αγώνα, να αυξήσουμε την δημοτικότητα μας ή όταν πολύ απλά θέλουμε να αυξήσουμε την χαρά μας και την αισιοδοξία μας.

Δείτε επίσης

Blue Aqua 10ml Bioleon
€ 6,90
Rose Musk (Μόσχος Ρόδου) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
White Lavender (Λευκή Λεβάντα) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Επιστροφή στην κορυφή