ELIA Ultrasonic Essential Oil Diffuser by Innobiz

€ 49,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6993
Είδος Διαχυτές Υπερήχων
Προέλευση France
Εταιρεία Innobiz
Barcode 3700471000444
Τροφοδοσία AC Adapter
Επωφεληθείτε από τις θεραπευτικές δράσεις των αιθέριων ελαίων και ανανεώστε το κλίμα και την ατμόσφαιρα στον χώρο σας, αλλά και τη διάθεσή σας με την υπέροχη Ultrasonic mist essential oil Diffuser, την νέα συσκευή αρωματοθεραπείας από την εταιρία ELIA.

Πολυτελής, κομψή και αποτελεσματική, η ELIA ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής, την καινοτόμο, μίνιμαλ σχεδίαση, την άριστη λειτουργικότητα και την εξαιρετικά προσεγμένη αισθητική, χαρακτηριστικά τα οποία την καθιστούν πραγματικά μοναδική, ένα must have αντικείμενο, ένα πραγματικό στολίδι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα μοντέρνο σπίτι.

Η ELIA χρησιμοποιεί τεχνολογικά προηγμένη λειτουργία υπερήχων για τη διάχυση των ελαίων, ενώ διαθέτει και πολύχρωμο φωτισμό με λυχνίες LED που αλλάζουν χρώματα, καθιστώντας τον περιβάλλοντα χώρο στον οποίο είναι τοποθετημένη, πραγματικό σκηνικό μαγείας. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά αθόρυβη ώστε να κοιμάστε ήσυχα, χωρίς διακοπές.

Είναι κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας μπαμπού και μέταλλο, υλικά ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον και έχει ένα όμορφο, κυλινδρικό σχήμα που θα κοσμήσει υπέροχα τον χώρο σας.

Η ELIA λειτουργώντας και ως αφυγραντήρας βελτιώνει την ποιότητα του αέρα στο χώρο, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αντιμετώπιση πολλών αναπνευστικών προβλημάτων, όπως βρογχίτιδα, λαρυγγίτιδα, κρυολογήματα.

Χρήση: Γεμίστε το εσωτερικό δοχείο με νερό, ρίξτε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου της αρεσκείας σας, κλείστε το κάλυμμα και πατήστε ελαφρά στο μπροστινό τμήμα για ενεργοποίηση. Όταν το δοχείο αδειάσει η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα.

Πρώτο πάτημα: διάχυση αιθέριου ελαίου & φωτισμός με εναλλαγή χρωμάτων. Δεύτερο πάτημα: διάχυση αιθέριου ελαίου & φωτισμός (ρύθμιση στο τελευταίο χρώμα επιλογής).
Τρίτο πάτημα: διάχυση αιθέριου ελαίου χωρίς φωτισμό. Τέταρτο πάτημα: απενεργοποίηση της συσκευής.

Διάρκεια χρήσης: 4 ώρες. Χώρος κάλυψης: 50τμ. Χωρητικότητα δεξαμενής νερού: 100 ml Ισχύς: 12 W. Τροφοδοσία 100-240V

Δείτε επίσης

Ventilia Diffuser by Innobiz
€ 59,90
Bulia Diffuser by Innobiz
€ 29,90
Vanelia Diffuser by Innobiz
€ 78,90
Επιστροφή στην κορυφή