Kaolia Diffuser by Innobiz

€ 44,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7051
Είδος Διαχυτές Υπερήχων
Εταιρεία Innobiz
Προέλευση France
Barcode 3700471000420
Τροφοδοσία AC Adapter
Συνδυάστε τα οφέλη της αρωματοθεραπείας με τη φινέτσα της ανατολίτικης διακόσμησης και τη ζεστή κομψότητα του ξύλου με την υπέροχη Kaolia, τη νέα ξεχωριστή συσκευή αρωματοθεραπείας από την εταιρία Innobiz.

Με το μοναδικό ανατολίτικο στιλ εμπνευσμένο από τους γιαπωνέζικους κήπους Zen, το λιτό, τετράγωνο σχήμα και τον εξαίσιο απαλό φωτισμό, η Kaolia, ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα diffuser της αγοράς, συνιστώντας πραγματική διακοσμητική πρόταση, η οποία θα χαρίσει μια ξεχωριστή νότα πολυτέλειας και ηρεμίας στον χώρο σας.

Η Kaolia λειτουργεί με την μέθοδο της ψυχρής διάχυσης, η οποία επιτρέπει την άριστη διατήρηση των θεραπευτικών ιδιοτήτων των ελαίων, καθώς αυτά δεν υπόκεινται σε καμία διεργασία. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά αθόρυβη ώστε να κοιμάστε ήσυχα, χωρίς ενοχλητικές διακοπές.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 προγράμματα διάχυσης - συνεχές ή εναλλασσόμενο - "10sec ON, 10sec OFF" ".

Χρήση: Σηκώστε την χρωματιστή διακοσμητική σχάρα και ρίξτε μικρή ποσότητα νερού και λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου στην ειδική θήκη μέχρι το σημείο χάραξης. Αγγίξτε απαλά τα πλήκτρα ενεργοποίησης και φωτισμου στο μπροστινό τμήμα του δρύινου πλαισίου και απολαύστε άμεσα μια φωτεινή στιγμή χαλάρωσης.
Μετά τη διάχυση ολόκληρου του μείγματος νερού και αιθέριου ελαίου, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα.

Χώρος κάλυψης: 50 m2.
Στη συσκευασία περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης και ένας προσαρμογέας δικτύου (AC adapter 100V-240V – 50/60hz).

Δείτε επίσης

Vanelia Diffuser by Innobiz
€ 78,90
Stonelia Square Diffuser by Innobiz
€ 38,90
Ventilia Diffuser by Innobiz
€ 59,90
Επιστροφή στην κορυφή