Hopi Ear Candles Πορτοκάλι (2αδα)

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1780
Είδος Συσκευασίες / Αρωματοθεραπεία
Άρωμα πορτοκάλι
Μήκος 23,00 cm
Προέλευση United Kingdom
Τα κεριά Hopi αποτελούν μέρος της θερμο-ακουστικής θεραπείας (thermo-auricular therapy) και χρησιμοποιούνται από αρκετούς λαούς εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αν και η ονομασία τους προέρχεται από τη φυλή των ινδιάνων Hopi (Βόρεια Αριζόνα), στη πραγματικότητα κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς από που ξεκίνησε η χρήση τους.

Πολλοί επαγγελματίες στο χώρο της εναλλακτικής θεραπείας, ισχυρίζονται πως η χρήση των κεριών Hopi μπορεί να έχει ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. Η ελαφριά υποπίεση που δημιουργείται μέσα στο κύλινδρο, προκαλεί ένα απαλό μασάζ σε ολόκληρη την ακουστική κοιλότητα. Ταυτόχρονα, η θερμότητα που εκλύεται προκαλεί τοπική αγγειοδιαστολή. Αυτή η σύνθετη δράση των κεριών Hopi, πιθανολογείται πως βοηθά στον "απεγκλωβισμό" του συμπιεσμένου κεριού στην ακουστική κοιλότητα.

Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές προτείνουν τα κεριά Hopi για περιπτώσεις ερεθισμού των αυτιών, καθώς και για ρινίτιδες, ωτίτιδες, πονοκεφάλους, ημικρανίες, κρυολογήματα και για τη βελτίωση της ακουστικής ικανότητας. Θεωρείται πως τα κεριά Hopi προκαλούν ένα αίσθημα ευχαρίστησης, ανακούφισης και εξισορρόπησης σε ολόκληρη τη περοχή του κεφαλιού - απελευθερώνοντας και την αναπνευστική λειτουργία.

Η χρήση των κεριών Hopi προυποθέτει την συνεργασία δύο ατόμων, θέλει ιδιαίτερη προσοχή και στα Sensities συμβουλεύουμε τους φίλους μας να απευθύνονται σε επαγγελματιές θεραπευτές. Η χρήση των κεριών Hopi πρέπει να αποφεύγεται από άτομα με οξείες παθήσεις, καθώς και από άτομα με φλεγμονές ή δερματικές παθήσεις στη περιοχή των αυτιών.

Τα κεριά Hopi που προσφέρονται στα Sensities κατασκευάζονται από φυσικό βαμβακερό λινάρι (χωρίς χημικά συστατικά) και κερί μέλισσας. Διαθέτουν φίλτρο στο τέλος τους για μεγαλύτερη ασφάλεια στη χρήση και είναι εμποτισμένα με100% καθαρά αιθέρια έλαια.

Διαλέξτε μεταξύ 4 διαφορετικών τύπων:

Natural: Φυσικό, χωρίς αιθέριο έλαιο.

Rose: Εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο Ρόδου.

Lavender: Εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο Λεβαντας.

Orange: Εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο Πορτοκαλιού.

Δείτε επίσης

Μπουκάλι 100ml με Σταγονόμετρο
€ 1,80
Μπουκάλι 100ml με Σπρέι (διάφανο)
€ 1,20
Μπουκάλι Kαραμελέ 100ml
€ 1,20
Μπουκάλι 100ml με dispenser (διάφανο)
€ 1,40
Δοχείο Γυάλινο 100ml
€ 1,20
Επιστροφή στην κορυφή