Αρωματικές Πέτρες Ύπνου

€ 2,90
Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1790
Είδος Συσκευασίες
Βάρος 110 gr
Οι "πέτρες ύπνου" είναι ιδανικές για άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αϋπνίας - το οποίο προκαλείται από νευρική υπερένταση, άγχος και ανησυχία. Είναι εμπλουτισμένες με 100% καθαρό αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Η λεβάντα χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια για τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Κλινικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, δείχνουν πως η λεβάντα επιδρά ενάντια στην υπερδιέγερση του νευρικού συστήματος, χαλαρώνει και μειώνει το άγχος και την ανησυχία.

Το άρωμα της λεβάντας που αναδύουν οι "Πέτρες Ύπνου" θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα και θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας - πιο χαλαρός και βαθύς ύπνος με λιγότερες "διακοπές". Απλά τοποθετήστε τις "πέτρες ύπνου" στο κομοδίνο σας και "ανακινείστε" τις ελαφρά πριν πέσετε για ύπνο. Οι πέτρες θα απελευθερώσουν το άρωμα τους, το οποίο και θα σας χαλαρώσει.

Οι αρωματικές πέτρες που προσφέρουν τα Sensities έχουν πολύ μικρό βάρος. Πρόκειται για ηφαιστειακές πέτρες (pumice stones) που χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη "απορροφητικότητα" τους - η οποία οφείλεται κυρίως στην πολύ πορώδη επιφάνειας τους.

  Δείτε επίσης

Μπουκάλι 150ml με Αντλία (καραμελέ)
€ 1,20
Βούρτσα και ελαφροπετρα
€ 3,50
Μπουκάλι Καραμελέ 20ml
€ 1,00
300ml Μπουκάλι με Αντλία Κοντό
€ 1,20
Μπουκάλι 100ml με Αντλία
€ 1,20
  Επιστροφή στην κορυφή