Πέτρες Ονείρων

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1791
Είδος Συσκευασίες
Χρώμα Μωβ
Βάρος 110 gr
Οι "πέτρες ονείρων" είναι εμπλουτισμένες με 100% καθαρό αιθέριο έλαιο Γιασεμιού (Jasmine) και Πατσουλί (Patchouli).

Τα συγκεκριμένα αιθέρια έλαια λέγεται πως αυξάνουν τη συχνότητα των ονείρων, καθώς και τη δυνατότητα μας να θυμόμαστε τα όνειρα αυτά μετά το ξύπνημα. Αν και στα Sensities περιοριζόμαστε αποκλειστικά στην αναφορά των θεραπευτικών ιδιοτήτων των αιθερίων ελαίων - διαφωνούμε ριζικά με την άποψη πως τα αιθέρια έλαια έχουν "μαγικές ιδιότητες" - εντούτοις ...

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το Γιασεμί είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε περιπτώσεις μελαγχολίας και πως το Πατσουλί είναι ένα από τα βασικά έλαια για την αντιμετώπιση του άγχους. O συνδυασμός των δύο αυτών αιθερίων ελαίων σίγουρα χαλαρώνει και ησυχάζει "πνεύμα και σώμα". Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα έναν "βαθύ και ήρεμο" ύπνο - όσο αφορά τα όνειρα, περιμένουμε τη δική σας "δοκιμή" και τα σχόλια σας πάνω στο θέμα.

Απλά τοποθετήστε τις "πέτρες ονείρων" στο κομοδίνο σας και "ανακινείστε" τις ελαφρά πριν πέσετε για ύπνο. Οι πέτρες θα απελευθερώσουν το άρωμα τους, το οποίο και θα σας χαλαρώσει.

Οι αρωματικές πέτρες που προσφέρουν τα Sensities έχουν πολύ μικρό βάρος. Πρόκειται για ηφαιστειακές πέτρες (pumice stones) που χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη "απορροφητικότητα" τους - η οποία οφείλεται κυρίως στην πολύ πορώδη επιφάνειας τους.

  Δείτε επίσης

Ξεκούραση Ματιών
€ 8,90
250ml Μπουκάλι Flip Top PP
€ 1,00
Μπουκάλι 50ml με Σπρέι (καραμελέ)
€ 1,00
Δοχείο Γυάλινο 40ml
€ 1,00
Θήκη lip gloss 8ml
€ 1,80
  Επιστροφή στην κορυφή