Πέτρες Ρομαντισμού

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2164
Είδος Συσκευασίες
Βάρος 110 gr
Προέλευση United Kingdom
Οι ιδιαίτερες αυτές πέτρες της Ancient wisdom αναδύουν ένα μεθυστικό άρωμα που δημιουργεί ένα διάχυτο ερωτισμό στην ατμόσφαιρα. Είναι εμπλουτισμένες με ένα κράμα αιθερίων ελαίων απο άνθη γνωστά για τον ερωτικό συμβολισμό τους, όπως το τριαντάφυλλο, η ορχιδέα και το γιασεμί.

Η όσφρηση είναι από τις πλέον ερωτικές αισθήσεις. Ο ρόλος των αρωμάτων στην δημιουργία της ερωτικής διάθεσης είναι γνωστός από την άρχαιότητα. Στο παιχνίδι της αποπλάνησης τα αρώματα κρατούν πάντα πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ανακινούν τα συναισθήματα, χαλαρώνουν το νου και διεγείρουν τις αισθήσεις. Εμπιστευτείτε τα...

Απλά τοποθετήστε τις "πέτρες της ερωτικής διάθεσης στο χώρο που θέλετε να αρωματίσετε και "ανακινείστε" τις ελαφρά. Είναι ιδανικές για το υπνοδωμάτιο ή το καθιστικό, σε ένα ρομαντικό δείπνο. Οι πέτρες θα απελευθερώσουν γρήγορα το άρωμα τους μεταμορφώνοντας τη διάθεση των περευρισκομένων.

Οι αρωματικές πέτρες που προσφέρουν τα Sensities έχουν πολύ μικρό βάρος. Πρόκειται για ηφαιστειακές πέτρες (pumice stones) που χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη "απορροφητικότητα" τους - η οποία οφείλεται κυρίως στην πολύ πορώδη επιφάνειά τους.

  Δείτε επίσης

Κουτί 6 αιθέριων ελαίων
€ 11,90
Μπουκάλι Μπλε 250ml
€ 1,20
Μπουκάλι Καραμελέ 30 ml
€ 1,00
300ml Μπουκάλι με Αντλία PP
€ 1,20
Μπουκάλι διάφανο 50ml με σπρέι
€ 1,20
  Επιστροφή στην κορυφή