Πέτρες Καπνιστών

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2165
Είδος Συσκευασίες
Βάρος 110 gr
Προέλευση United Kingdom
Οι "πέτρες σταχτοδοχείου" ή πέτρες καπνιστών είναι εμπλουτισμένες με 100% καθαρό αιθέριο έλαιο Λεμονόχορτου (Lemongrass) και Κανέλλας (Cinnamon).

Τα συγκεκριμένα αιθέρια έλαια σπάνε τα μόρια του καπνού και δεν καλύπτουν μόνο την έντονη μυρωδιά αλλά πρακτικά την εξουδετερώνουν.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το Λεμονόχορτο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο να κυριαρχεί με το χαρακτηριστικό του άρωμα και πως η Κανέλα χρησιμοποιείται κατά κόρον για να σπάει η καπνίλα. O συνδυασμός των δύο αυτών αιθερίων ελαίων σίγουρα είναι το αντίδοτο στην ιδιαίτερα άσχημη μυρωδιά που αφήνουν τα υπολείμματα των τσιγάρων στο χώρο σας.

Απλά τοποθετήστε τις "πέτρες καπνιστών" δίπλα στο σταχτοδοχείο ή ακόμη καλυτέρα και μερικές μέσα και "ανακινείστε" τις ελαφρά μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η μυρωδιά του τσιγάρου και των αποβλήτων του είναι πλέον ενοχλητική . Οι πέτρες θα απελευθερώσουν το άρωμα τους, το οποίο και θα εξουδετερώσει την αναδυόμενη μυρωδιά καπνού.

Οι αρωματικές πέτρες που προσφέρουν τα Sensities έχουν πολύ μικρό βάρος. Πρόκειται για ηφαιστειακές πέτρες πιο γνωστές ως θηραϊκή γη (pumice stones) που χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη "απορροφητικότητα" τους - η οποία οφείλεται κυρίως στην πολύ πορώδη επιφάνειας τους.

  Δείτε επίσης

Μπουκάλι Μπλε 250ml
€ 1,20
Μπουκάλι Καραμελέ 10ml
€ 0,50
Θήκη μολυβιού
€ 1,40
Διάφανο βάζο ακρυλικό 3ml
€ 0,40
50ml Δοχείο Πλαστικό PP
€ 0,80
  Επιστροφή στην κορυφή