Αντισηπτικό απολυμαντικό ζελέ καθαρισμού χεριών με λάδι ελιάς και λεμόνι από Macrovita

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5290
Είδος Περιποίηση Σώματος
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Οι ιώσεις βρίσκονται πια σε διαρκή έξαρση και οι ιοί μεταλλάσσονται συνεχώς. Η καθαριότητα και η απολύμανση των χεριών, καθώς και των άψυχων αντικειμένων, με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή, είναι απολύτως επιβεβλημένη. Το Ζελέ καθαρισμού χεριών της Macrovita με λάδι ελιάς και λεμόνι και έναν πρωτοποριακό συνδυασμό ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης, είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν, η διακριτική συσκευασία του οποίου σας επιτρέπει να το έχετε πάντοτε μαζί σας, όπου απαιτούνται καθαρά χέρια και η χρήση νερού και σαπουνιού δεν είναι εφικτή. Είναι κατάλληλο για όλους, δεν ξηραίνει το δέρμα και αφήνει τα χέρια απαλά και διακριτικά αρωματισμένα. Ιδανικό και για τα παιδιά, τα οποία είναι ακόμη περισσότερο από τους ενηλίκους εκτεθειμένα στις ιώσεις.
Περιέχει οινόπνευμα 70%.

Το λεμόνι, σύμφωνα με μία πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης, δρα ως φυσικό απολυμαντικό για την αποτροπή ιώσεων, καθώς τα μόρια του κιτρικού οξέως, της δραστικής αυτής ουσίας της σύνθεσής του, δύνανται να προστατεύσουν τα κύτταρα από τους ιούς και να ανακόψουν τη μετάδοσή τους. Το ελαιόλαδο, λόγω των αντιοξειδωτικών, αντιβιοτικών και αντισηπτικών του ιδιοτήτων, συνεπικουρεί στη μάχη κατά των ιών και των μικροβίων, ενώ η αλόη, πηγή βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, ενυδατώνει ηρεμεί και απαλύνει το δέρμα, παρέχοντας την απαιτούμενη υγρασία απευθείας στον ιστό του. Η καταπραϋντική δράση της προβιταμίνης Β5, τέλος βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος, προστατεύοντας τα ταλαιπωρημένα χέρια.

Χρήση: Βάλτε μία ικανοποιητική ποσότητα στην παλάμη σας (στο μέγεθος ενός φουντουκιού) και απλώστε σε όλη την επιφάνεια των χεριών, φροντίζοντας να καλύψετε και τις περιοχές ανάμεσα στα δάκτυλα, τα νύχια, το πίσω μέρος της παλάμης και τους καρπούς. Τρίψτε τα χέρια μεταξύ τους μέχρι να στεγνώσουν. Δεν ξεβγάζεται. Συσκευασία 100ml.
99% συστατικά φυσικής προέλευσης

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη, Καφεΐνη, Ιώδιο, Ιωδιούχες Ενώσεις, Σιλικόνη και Parabens.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή