Smudge Stick - White Sage & Blue Sage 10cm (τεμάχιο 35gr) Ancient Wisdom

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7994
Είδος Αρωματικά Χώρου
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Ancient Wisdom
Μήκος 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Βάρος 35 gr
Το "Burning Sage", γνωστό και ως "smudging" ή “μουτζούρωμα”, είναι ένα τελετουργικό “καθαρισμού” των Ιθαγενών Αμερικανών Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής, η χρήση του οποίου ανάγεται στους προϊστορικούς χρόνους.
Το “μουτζούρωμα” είναι η καύση συγκεκριμένων βοτάνων με σκοπό να εκδιωχθούν τα κακά πνεύματα και να καθαρίσει ο χώρος, αλλά και οι άνθρωποι από την αρνητική ενέργεια.

Τα Smudge Sticks White Sage & Blue Sage είναι φυσικά ματσάκια βοτάνων δεμένα έτσι ώστε να καίγονται ως θυμίαμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό της αύρας πριν από τον διαλογισμό ή την προσευχή, καθώς και από τους θεραπευτές πριν την έναρξη της θεραπείας. Επιπλέον, η καύση τους βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει τη διαίσθηση, ενώ είναι και ένας εξαιρετικός σύμμαχος ενάντια στο άγχος.

Το White Sage (Salvia Apiana) ονομάζεται αλλιώς και ινδικό θυμίαμα. Έχει διαπεραστική, πικάντικη μυρωδιά. Θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό. Η επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι μετά την καύση του βοτάνου μέσα σε ένα δωμάτιο το 94% των βακτηρίων του χώρου θα έχει διασπαστεί. Επιπλέον, αφαιρεί τις βαριές ενέργειες, διεγείρει τα οράματα και τα όνειρα και ανοίγει την ενέργεια της καρδιάς.

Το Blue Sage, γνωστό ως “Grandmother Sage”, είναι ένα καθαριστικό βότανο συγγενικό του λευκού φασκόμηλου με ευρείες θεραπευτικές… και όχι μόνο, εφαρμογές. Έχει ένα ποώδες, floral άρωμα, παρόμοιο με της λεβάντας και είναι ιδιαίτερα ευεργετικό στις τελετές θεραπείας και καθαρισμού, αλλά και κατά τη διάρκεια τελετουργικών εξορκισμού, συμβάλλοντας στην απομάκρυνση των κακόβουλων πνευμάτων.

Η καταπραϋντική, χαλαρωτική μυρωδιά του, ηπιότερη του λευκού φασκόμηλου, βοηθάει ιδιαίτερα στον διαλογισμό, προσφέροντας πνευματική δύναμη, ενώ μπορεί να καεί απλά και για απόλαυση.

Χρήση: Ανάψτε το Smudge Stick στο επάνω άκρο του και τοποθετήστε το σε ασφαλή επιφάνεια, μακριά από παιδιά, ζώα και εύφλεκτα υλικά. Μόλις καούν τα βότανα, σβήστε τη φλόγα. Για να απλωθεί σωστά ο καπνός κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καύσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φτερό.
Για να διώξετε την αρνητική ενέργεια ή τις ανεπιθύμητες μυρωδιές από το σπίτι σας, ανοίξτε ένα παράθυρο.

Δείτε επίσης

Δύναμη - Feng Shui Αρωματικά Πουγκιά
€ 1,50
Baby Butter Bee Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Eucalyptus (Ευκάλυπτος) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Lily of the Valley (Κρίνος) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Dragon's Blood 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Επιστροφή στην κορυφή