Smudge Sticks - White Sage & Rosemary (τεμάχιο 35gr) Ancient Wisdom

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7998
Είδος Αρωματικά Χώρου
Μήκος 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Ancient Wisdom
Βάρος 35 gr
Το "Burning Sage", γνωστό και ως "smudging" ή “μουτζούρωμα”, είναι ένα τελετουργικό “καθαρισμού” των Ιθαγενών Αμερικανών Ινδιάνων της Βόρειας Αμερικής, η χρήση του οποίου ανάγεται στους προϊστορικούς χρόνους.
Το “μουτζούρωμα” είναι η καύση συγκεκριμένων βοτάνων με σκοπό να εκδιωχθούν τα κακά πνεύματα και να καθαρίσει ο χώρος αλλά και οι άνθρωποι από την αρνητική ενέργεια.

Τα Smudge Sticks White Sage & Rosemary είναι φυσικά ματσάκια βοτάνων δεμένα έτσι ώστε να καίγονται ως θυμίαμα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό της αύρας πριν από τον διαλογισμό ή η καύση τους βελτιώνει τη διάθεση, ενισχύει τη διαίσθηση, ενώ είναι και ένας εξαιρετικός σύμμαχος ενάντια στο άγχος.

Το White Sage (Salvia Apiana) ονομάζεται αλλιώς και ινδικό θυμίαμα. Έχει διαπεραστική, πικάντικη μυρωδιά. Θεωρείται ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό. Η επιστημονική έρευνα έχει δείξει ότι μετά την καύση του βοτάνου μέσα σε ένα δωμάτιο το 94% των βακτηρίων του χώρου έχει διασπαστεί. Επιπλέον, αφαιρεί τις βαριές ενέργειες, διεγείρει τα οράματα και τα όνειρα και ανοίγει την ενέργεια της καρδιάς. Τέλος, ενισχύει τη συναισθηματική δύναμη και συμβάλλει στη θεραπεία της θλίψης, ενώ παράλληλα προάγει τη σοφία και φέρνει καλή τύχη.

Το Rosemary (δεντρολίβανο) είναι ένα φυτό με σημαντική παράδοση σε πολλούς πολιτισμούς. Έχει φρέσκο, πικάντικο, διεγερτικό άρωμα, το οποίο καταπολεμά τη θλίψη και ποικίλες ευεργετικές ιδιότητές, αφού καθαρίζει, προστατεύει και ευλογεί έναν χώρο. Επίσης, βοηθά εξαιρετικά στην ανάκτηση της μνήμης και στην αναζωογόνηση του πνεύματος, ενώ παράλληλα επιταχύνει τη μάθηση και βελτιώνει την απόδοση. Ο συνδυασμός λευκό φασκόμηλο – δεντρολίβανο είναι ιδιαίτερα ισχυρός και θεωρείται η ιδανικότερη επιλογή για να καθαρίσετε, να επαναφέρετε την ισορροπία καθώς και να προστατεύσετε τον χώρο σας.

Χρήση: Ανάψτε το Smudge Stick στο επάνω άκρο του και τοποθετήστε το σε ασφαλή επιφάνεια, μακριά από παιδιά, ζώα και εύφλεκτα υλικά. Μόλις καούν τα βότανα, σβήστε τη φλόγα. Για να απλωθεί σωστά ο καπνός κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καύσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φτερό.

Για να διώξετε την αρνητική ενέργεια ή τις ανεπιθύμητες μυρωδιές από το σπίτι σας, ανοίξτε ένα παράθυρο.

Δείτε επίσης

Χιλιάνθεμο 10ml Bioleon
€ 6,90
Sensual 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Μαύρος Καφές Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Σανταλόξυλο 10ml Bioleon
€ 6,90
Έρωτας - Feng Shui Αρωματικά Πουγκιά
€ 1,50
Επιστροφή στην κορυφή