Καλέντουλα (ΝΤ) 100ml

€ 12,90   € 10,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1203
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση Germany
Ονομασία calendula officinalis
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το λαδι Καλέντουλας (Calendula Oil) είναι πολύ γνωστό για την ευεργετική δράση του πάνω στο ανθρώπινο δέρμα. Εξάγεται με εκχύλιση από τα άνθη του φυτού Calendula silvestre, που είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και καροτενοειδή με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες. Ο διαλύτης για το Calendula Sun είναι οργανικό ηλιέλαιο που είναι το ιδανικότερο έλαιο για εκχύλιση. Το λάδι καλέντουλας είναι καταπραϋντικό, ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες ή για λιπαρές επιδερμίδες και περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6,C και Ε.

Το λάδι Καλεντούλας σπάνια χρησιμοποιείται μόνο του - κυρίως λόγω της υψηλής τιμής του. Συνήθως χρησιμοποιείται για τον εμπλουτισμό του αμυγδαλέλαιου, του σταφυλέλαιου ή του ροδακινέλαιου (σε ποσοστό 10-20%).

Το λάδι καλεντούλας προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα - για το λόγο αυτό αποτελεί βασικό συστατικό των περισσοτέρων σκευασμάτων που αντιμετωπίζουν τις ραγάδες.

Αν σας αρέσουν το Λαδι Καλέντουλας και οι ιδιότητες του, τότε αξίζει να δείτε και το απίθανο σαπούνι Καλέντουλας και μελιού.

Το Λαδι Καλέντουλας που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό. Η συσκευασία των 100ml σε συσκευασία PET είναι ιδιαίτερα πρακτική και ιδανική για να διατηρείται φρέσκο και αναλλοίωτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης (δεν απαιτείται έκδοση τιμολογίου).

  Δείτε επίσης

Άγριο Τριαντάφυλλο Έλαιο με Ροδόξυλο από την Rizes Crete Rosa rubiginosa
€ 14,90
Αμυγδαλέλαιο Bio Βόλου από Amygdalea 100ml
€ 8,90   € 7,90
Μποράγκο Οργανικό borago officinalis
€ 9,90
Παπάγια Λάδι 30ml carica papay
€ 4,90
Δαμασκηνέλαιο 30ml prunus domestica
€ 6,90
  Επιστροφή στην κορυφή