Καλέντουλα Λάδι (ANC) 100ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1219
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση France
Ονομασία calendula officinalis
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το λαδι Καλέντουλας (Calendula Oil) είναι πολύ γνωστό για την ευεργετική δράση του πάνω στο ανθρώπινο δέρμα. Εξάγεται με εκχύλιση από τα άνθη του φυτού Calendula officinalis, που είναι πλούσια σε αιθέρια έλαια, φλαβονοειδή και καροτενοειδή με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες. Είναι καταπραϋντικό, ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες ή για λιπαρές επιδερμίδες και περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6,C και Ε.

Το λάδι Καλεντούλας σπάνια χρησιμοποιείται μόνο του - κυρίως λόγω της υψηλής τιμής του. Συνήθως χρησιμοποιείται για τον εμπλουτισμό του αμυγδαλέλαιου, του σταφυλέλαιου ή του ροδακινέλαιου (σε ποσοστό 10-20%).

Το λάδι καλεντούλας προσδίδει απαλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα - για το λόγο αυτό αποτελεί βασικό συστατικό των περισσοτέρων σκευασμάτων που αντιμετωπίζουν τις ραγάδες.

Αν σας αρέσουν το Λαδι Καλέντουλας και οι ιδιότητες του, τότε αξίζει να δείτε και το απίθανο σαπούνι Καλέντουλας και μελιού.

Το Λαδι Καλέντουλας που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό. Στη συσκευασία των 100ml είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 20% επί της τιμής των ελαίων βασης (δεν απαιτείται έκδοση τιμολογίου).

  Δείτε επίσης

Βανίλια Λάδι 30ml Vanilla planifolia
€ 5,90
Έλαιο βάσης Άρνικας από την Rizes Crete arnica montana
€ 16,90
Αγγούρι Λάδι 100ml cucumis sativus
€ 26,90   € 19,90
Άρνικα Λάδι 100ml arnica montana
€ 7,90
Σταφυλέλαιο 100ml vitis vinifera
€ 3,90   € 2,90
  Επιστροφή στην κορυφή