Μακαντάμια (ANC) 100ml

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1223
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση Australia
Ονομασία macadamia ternifolia
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το λαδι Macadamia προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Macadamia Ternifolia, οι οποίοι μοιάζουν με τα γνωστά μας φουντούκια. Το λαδι Macadamia έχει πολύ υψηλές ενυδατικές ιδιότητες. Απορροφάται ιδανικά από την επιδερμίδα εξαιτίας της ομοιότητάς του με τα λιπαρά οξέα του δέρματος. Έχει φυσικό δείκτη προστασίας από τον ήλιο 3-4. Δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες επιδρώντας θετικά στο μεταβολισμό του δέρματος. Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε Ω-7 το καθιστά ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β1, Β2,B3, C και Ε), σε μεταλλικά στοιχεία(σίδηρο, μαγνήσιο) και πρωτεΐνες. Ιδανικό για ώριμες ή ξηρές επιδερμίδες.

Το λάδι Macadamia μπορεί να αναμιχθεί σε ποσοστό 10-20% με άλλα λάδια βάσης ή και να χρησιμοποιηθεί με κρέμες βάσης προκειμένου να παραχθούν προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου εξαιρετικής ποιότητας.

Το Λάδι Macadamia που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό. Στη συσκευασία των 100ml είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 20% επί της τιμής των ελαίων βασης.

  Δείτε επίσης

Λεβαντέλαιο 100ml Lavandula angustifolia
€ 5,90
Κολοκύθα Λάδι Οργανικό cucurbita pepo
€ 11,90
Αμυγδαλέλαιο 1lt prunus dulcis
€ 14,90   € 12,90
Άγριο Τριαντάφυλλο Οργανικό 100ml Rosa rubiginosa
€ 14,90
Δαφνέλαιο pimenta racemosa
€ 5,90   € 3,00
  Επιστροφή στην κορυφή